:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Friday, July 31, 2009

Langkah Yang Drastik..

Aku bersiaran dari Indera Mahkota, Kuantan.. bukan untuk nak melaporkan kes H1N1 di UPSI tu sebab aku dah awal2 cabut lari sebelum kes tu diwar-warkan di TV.. haha.. ni kes pelajar excellent.. belum kuar berita kat TV pasal penutupan UPSI, aku dah siap2 peluk tubuh duduk dalam bas nak ke Kuantan.. ^_^ .. Opss!! bukan aku sorang tau.. aku bertiga menjadi pelajar2 excellent UPSI.. oke.. step2 yang aku amik before cabut lari dari UPSI:

1. bukak myportal UPSi nak tau pasal H1N1.. ade sedikit information tentang penyakit itu.. dikhabarkan untuk waktu tu, UPSI start cuti pada 29 Jul. 2009 dan sehingga ke tarikh yang diberitahu kelak.. itu yang menarik tu..

2. Call Raihah.. tanye pasal kes tu.. merangkap sebagai teman kedua untuk nak cabut lari dari UPSi sebelum dihalau secara halus oleh pak guard..

3. Fana sebagai teman ketiga ambil langkah drastik call Encik Fauzi.. nak tanye pasal tutorial yg sepatutnya dihantar pada Jumaat nih..

4. Then, aku call Raihah.. suh maklum kan 'berita' terkini.. ^_~

5. Raihah call Dr Rosazley bertanya kan tentang presentation yang sepatutnya pada hari Khamis.. Dr said, 'postpone' dan UPSI ditutp sehingga hari Sabtu..

Dan kami..

Angkut beg dan cabut dari 'bandaraya' TM ni..

p/s: Thanks to Fana sebab amik aku dari rumah dan hantar ke bus stop TM.. dan Raihah, thanks coz teman aku sampai naik bas ke Kuantan dan sempat memberi lambaian terakhir untuk aku.. ahaks..


7 Comments:

ummuabdullahsyaakir said...

salam anim,moga sht n ceria selalu...dah lma xjaln2 kat blog pngantin baru ni..hehe tgk anim pun makin berseri skrg...harapnya bahagia hngga ke akhr hayat yea.

hubby anim tak dudk sma2 dgn anim ke?

myra said...

salam..hikhik..funny! tomorrow, i'll going back too..wakaka..drastik jugak tuhhh..hihi..http://menitikehidupandalam keredhaanNya.blogspot.com..ziarah2 la ek..

FirJah said...

bijak! bijak ! bijAK!
so sampai bila aniemz di kuantan?
akak tak jadi turun kuantn kmarin coz
minggu depan rabu-jumaat akak ada kursus guru p.islam di hotel sri malaysia, kuantan..
alaa tak bolehla jumpa aniemz lg ..

ANIEMZ said...

To ummuabdullahsyaakir:

Anim pun rindu akak.. perasan jugak sebb akak dh lame x leave comment kat sini.. huhu.. insya ALLAH, bahagia hingga ke akhir hayat kendaknya.. dan bersatu kembali di syurga.. wahwah...

A'ah.. dia tak duk sekali sbb anim kt tanjong malim, dia kt UIA kuantan.. ^_^

ANIEMZ said...

To myra:

nama blog kite lebih kurang same je kan?? hihi.. oke.. salam ziarah untuk myra jugak ye..

ANIEMZ said...

To firjah:

oo.. patut la akak tak dak mesej anim.. haha.. anim duk dari hari rabu sampai ahad.. lame woo.. hari jumaat tu duk ingat gak kat akak, tapi nak contact tak de no.. cari cadar yg murah tu.. cadar akak beli tu sekali dgn comforter ke?? anim tak jumpe pun cadar yg sekali dgn comforter tu less than Rm 50.. huhu.. tawaf ECM, tak jumpe2 jugak.. haha.. semngat punye pasai..

FirJah said...

to aniemz :
eh. akk beli tu bukan sekali dgn comforter... cadar & sarung bantal jer la... hihi.. jgn tertipu.. akak dah senarai kat bawah gambar tu..
ni no akak.. 0179078331 @ 0192029688.. dua2 on.. save ye..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online