:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Monday, July 13, 2009

Video Nikah..

Sorry yea lambat upload.. those yg selalu request dari aku nk tenok video nikah, aku dengan bersusah payah cuba gak upload walaupun dah beberapa kali fedup dgn en.blogger ni.. hehe.. =)


video

4 Comments:

RashHaniE said...

best tgk vdeo ni..bkn mnde benornye best tgk muke debor ncik zbir time tuh..hahahha..

ANIEMZ said...

to RashHanie:

Tu la nor.. rugi mu duk kat aku mase akad nikah.. kalu mu duk tepi zubir, clear lagi muke debo ye tuh.. hehe

nursyahadah said...

selamat pengantin baru..semoga kekal hingga ke syurga..em kak aniem sem 7 ke..?em sy sem 4 kat upsi..hehe..=)

ANIEMZ said...

To nursyahadah:

mekasih..ye, doakan akak hingga kekal ke syurga.. a'ah.. sem 7 dah.. tak sabo nak tnggalkn TM ni..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online