:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Tuesday, July 14, 2009

Kembar?

Kembar 1:

Cerita Ziana Zain mengandung bukanlah lagi rahsia dan ramai juga telah mengetahui bahawa penyanyi lagu Lembah Asmara dan Puncak Kasih itu sedang mengandungkan anak kembar.


Kembar 2:

Tahniah pada Sharifah Aleeya dan suaminya Muhammad Ashraf yang sudahpun bergelar ibu bapa dengan kelahiran anak kembar mereka pagi tadi. Leya selamat melahirkan anak-anak perempuan sulungnya melalui C-Section.


Kembar 3:

Tahniah pada Cg. Nurrul-Haniem dan suaminya Dr. Mohd Zubir yang akan menjadi ibu bapa kepada pasangan kembar laki-laki.. berita dikhabarkan apabila kedua2 pasangan suami isteri ni keluar dari klinik..


Penerangan:

Kembar 1
: Berita diperolehi dari www.gua.com.. tahniah ziana zain atas berita ini..

Kembar 2
: Juga diperolehi dari laman web yg sama.. tahniah sebab dapat kembar girl..

Kembar 3
: Berita tipu2 yang diperolehi dari sumber yang tak boleh dipercayai.. sila jangn percaya 100% sebab sememangnya itu adalah khayalan dan angan2 pasangan suami isteri tersebut.. haha..

Entri mengarut tapi kalu betul2 alangkah bahagianya hati ini.. kes jeles dengan penyanyi dan pelakon d atas yang dapat rezeki anak kembar.. nak jugak kembar..


12 Comments:

nursyahadah said...

salam..em kak aniem..insyaAllah kalau rezeki Allah sape tahu..em semoga doa tu makbul..=)..

ANIEMZ said...

To nursyahadah:

Dulu2 akak selalu main2 cakap nak kawen tahun depan (dis year actually)dengan kawan2, akhirnya termakbul jugak.. hehe.. main2 cakap pun sebenarnya jadi termakbul..alhamdulillah..

ANIEMZ said...

To akmal:

Sorry akmal.. this entri wat kamu tepon saya dan bertanyakan saya,"anim dah peknen ke?" .. dan ianya membuatkan saya gelak dan gelak lagi lalu mengaku, "belum lagi la..."

siti nurani abdullah said...

comel lah aniem nih..
insyaALlah..ada rezeki dpt lah anak kembar ^_^

ANIEMZ said...

To Siti Nurani Abdullah:

hehe.. semalam punye idea about kembar nih.. terus rasa nak tulis satu entri ni.. hehe.. harapnya begitu.. Amiinn..

Anonymous said...

Salam....

Aniemz...1stly, tahniah atas perkahwinan aniem. Betul ke nak anak kembar?? Nanti tak larat nak jaga...hehe.

ANIEMZ said...

To anonymous:

Mekasih.. hehe.. nak la anak kembar..nak sangat2.. ada petua kaa? boleh kongsi2.. ngeh3.. hehe.. insya ALLAH, larat nak jaga.. kes jeles dgn kakak anim yg dapat kembar, tapi twins dia girls.. kirenye anim punye, boys.. haha. berangan mode oke..

izuqila said...

cheh...tertipu den ghuponyo!!...

qila bce entri dgn penuh suspens..
apekah?? hehehe...

ANIEMZ said...

To izuqila:

hehe.. itu la..mendapat respon jugak rupenye entri nih.. hehe.. jom la peknen sesama.. hikhik..

Khazinatul_Asrar said...

ish2. ingatkan btul2 td. hehe. even da bace entry latest.cehh. hehe. inshaAllah ada rezeki akak tu bila tiba masa dan ketikanya ;)

Allah knows the best sis ^__^

ANIEMZ said...

To Khazinatul Asrar:

Hehe.. sorry la, tak de niat nak buat kome 'tertipu'.. hehe.. saje suke2, rupe2 jadi suspen pulak.. harap2nya dapat..waaa, bes nye.. hehe.. betul, ALLAH knows the best..

izan ishak said...

aniemz...kalu dah rezeki dpt kembar... mmg sgt best ye!

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online