:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Wednesday, April 22, 2009

Yang Ditunggu..

Semalam ~ 21 April

Habis exam terus anim pulang ke rumah.. menunggu seseorang yang sememangnya dinanti2.. aik.. tak der pun... tak pe la.. esok kot.. sabar2x..

Hari ini ~ 22 April

Mesti datang hari ini.. yeye.. bulih tengok dah.. tak sabar ni...

10.00 am
Mane ni tak sampai2 lagi.. bese2 dah sampai waktu ini.. tak pe, masak dulu la.. study pun tak masuk2.. duk tunggu dia ni..

11.00 am

mintak2 la sampai jap lagi.. nak study pun tak leh concentrate.. tak tengok wajah dan rupa.. tak pernah tengok lagi.. tengok dalam komputer je..

12.00 pm
aisy, lambatnya dia nak datang.. kul berapa pulak ni nak sampai.. tak pe, makan nasi dulu.. jap agi sampai kot.. sabar2x.. kan nanti sampai, tengah makan nasi pulak.. aduis.. tak pe la, bulih basuh tangan jap..ya ALLAH, minta lah dia datang.. aku tak leh study ni ya ALLAH.. duk tunggu dia ni..

12.50 pm

Vooommm.. haaah, mesti dia ni.. hon bunyi.. POSMEN dah datang
"jap.."

"kak yus, tulun jap.."


Jeng..jeng..jeng... inilah dia yang anim tak pernah tengok wajahnya secara real, tapi hanya dalam laptop sahaja..

~kerana dia aku tak leh study~ ^_^

~timbunan kad2~

See.. kerana kad2 ni menyebabkan anim tak leh study.. huh!!

p/s: semoga lepas ni boleh study dengan aman ye cik anim.. huhu.. anda ade paper Physics Modern esok.. jangan lupe..

p/s 2 : kawan2, kalu anim tak sempat bagi esok, anim bagi isnin depan yea.. oke??

p/s 3: warna kad lari dari tema.. tempah hijau lumut, kuar2 hijau bendera PAS.. tak pe la.. janji maklumat betul.. one more thing, warna kad sama dengan warna pagar rumah anim.. so, nanti kalu nak datng, bawak kad ek.. match dengan pagar rumah.. kalu warna same, betul la tu rumah anim.. ngeh3..

4 Comments:

Raihah Rosli said...

Alhamdulillah.. smpai jua akhirnye yg dinanti2 kan :)
kalo la posmen tu dtg kul 5 ptg.... mau shari anim x leh stdy!
tk sbo nk tgok...

ANIEMZ said...

haha.. memang tak study pun siang hari tadi.. dah elok2 dapat gak, mate pulak ngantuk.. ngantuk ni tiada ubat selain tido.. kui3..

so, malam ni berjuang habis-habisan la anim utk modern physics esok.. khatam buku univ. fizik mlm ni.. huhu

ummuabdullahsyaakir said...

SALAM,WAH ANIM..
Kad hijau sudah sampi,tapi tak lah dapat akk merasa nk dapat..eem cantik kad anim:)

ANIEMZ said...

To ummuabdullahsyaakir:

Hehe.. warna dia macam bendera PAS kan.. malu nak bagi kt org.. macam ade unsur politik pulak rase.. padahal tak pun.. hehe.. designer kad pun, tak kan tak leh beza hijau lumut dengan hijau lain.. ku keciwa.. huhu..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online