:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Thursday, April 23, 2009

C Yang Pelbagai

C.. banyak words yg boleh dieja dengan pangkalan huruf C..


Cemerlang..
Comot..
Cuai..
Cute..
Cerdik..
Comel..
Corot..

and

banyak lagi la kan..

Saje je tulis entri ni petang ni.. anim baru balik dari exam paper Modern Physics dan bayang2 C tu macam nampak je.. tersengih2 dari jauh dan akan menempekkan dirinya di slip keputusan peperiksaan nanti.. tapi C stands for banyak words kan?? hehe.. cume C untuk kali ni C utk yang paling last sekali.. COROT kot.. sedihnya..

Sedih sebab tak leh jawab paper tadi.. tahniah utk anim.. orang suh pi belajaq, tak nak blajaq.. kui3.. exam di bilik kuliah taman u 24.. sejuk gile2.. seolah2 macam nak bunuh orang nak jawab exam je.. dah la anim ni sekeping [sekeping ke?? bnyk gak keping..].. tuka2.. dah la tubuh anim ni beberapa keping, tambah sejuk gile2 dengan aircond.. aircond pun langsung tak rase bersalah menyejukkan orang..[pulak dah salah kan aircond..] .. seolah2 anim berada di dalam ni..


atau adakah pihak2 yang memasang aircond menganggap kami ni seperti ini??

~ steady je pakcik ni duk.. siap silang tangan lagi..~

Sejuk tahap 5 0C kot.. sejam pertama belum rasa lagi sejuknya.. masuk jam kedua, aduih.. tak tahan.. bile bilik dah sejuk, mula nak buang air kecil.. tapi malas nak bangun..sebab tau nanti pengawas akan ikut sama ke toilet.. nak kencing pun mau ikut kaa?? haha.. tubuh sejuk + otak pun beku .. mula la tak leh fikir dah ape yang soalan nak [alasan!].. dan start mengarut tulis rumus itu, formula ni.. hakikatnya tak der kaitan pun dengan soalan.. kui3...

Ok la.. sekadar meluahkan perasaan kekecewaan paper tadi..

p/s: kene cover untuk subjek akan datang.. kalu tak, mau result jatuh bergolek2 nanti.. huuhu..

2 Comments:

ummuabdullahsyaakir said...

Salam,anim..tak ape..dah usaha,skrg tawakal je.Doa byk2,moga Allah lembutkan hati pemeriksa kertas ye:)

ANIEMZ said...

To Ummuabdullahsyaakir:

Em, yela akak.. hikhik.. tapi kene betulkan sikit, tak usaha mane pun sbenarnya paper ni.. rasa nak jeluak macam baby blaja subjek ni.. hehe..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online