:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Friday, April 17, 2009

Siap Sudah..

Ni la kad kawen anim.. mule2 request nak hijau lumut, tapi kuar2 jadi hijau bendera PAS.. hehe.. mesti suka bangat mak n ayah anim ni.. bak kate ayah, HIJAU itu ketenangan =)



Bahagian depan

Bahagian belakang

p/s: ayah anim kol bagitau minggu depan dapat la surat kebenaran kahwin dari Pejabat Agama Daerah Marang.. alhamdulillah, ALLAH permudahkan segalanya.. berkat doa kalian untuk kami berdua..

11 Comments:

Dreamy Damsel said...

tahniah and good luck for the up coming wedding~ :D

ANIEMZ said...

hehe.. mekasih.. =)

toqki said...

salam

nak kawen dah?? xjemput pon mabruk2!!

ANIEMZ said...

iye ke toqki dok tau? rasenye dah lame mewar-warkan.. hehe..

mira said...

baru nk tanye
tgn gatal2 dh ni
heheheee

pIjaH said...

pijah doa skmo.. aniem pn.. doala pijah cpat khwin ek.. kih3.. i'Allah 2 thn lg...

klu blh nk je awl2, tp byk mnde lg.. aniem xpe... dr form 1 knal..

ni pijah dm pross knal hati budi.. kih3.. xleh main taram je nk khwin...

niem... akad nikah 5hb mlm xde ke? biase org wat khb malam.. 6.6 tu blh knduri.. kn... xpun cari je kadi kt besut...

blh pijah tgk akad tu.. nk rakam...

ANIEMZ said...

Aniem ti Mira:

Ni nempek2 nge anim tadi mesti nok tanye pasal kad ni... hehe.. nanti exam physics modern anim wi.. kakak anim baru pos tadi.. maybe selasa sampai... khamis baru boleh wi.. huhu

Aniem to Pijah:

Btol tu pijah.. betul 3x (gaya mcam ipin).. kawen tak leh main hentam je.. nanti salah pilih pasangan, naye pulak tu.. em, gunakan lah masa utk mengenali si dia tu sebaik mungkin.. jage batas, jage pergaulan..

tak leh pijah.. tok kadi tak berani nak masukkan anim ni dalam list dia lagi.. sebab dah pack jadual dia..takut sorang delay, habis semua jadi lambat..so, tarikh kosong 3/6 je..

hehe.. tak pe, nanti anim bagi video ke pijah ek.. hehe.. thanks atas kesungguhan pijah.. sbnarnya anim pun frust gak sebab kali nikah 6/6 pagi tu, ramai kawan2 nak datg awal n record majlis akad nikah tu..

tapi ade hikmah kot.. ALLAH tak nak bagi Zubir cuak sangat.. kan kalu 10 camera depan dia, jadi 3 4 lafaz pulak.. hehe.. tak pasal2 kene amik air smayang balik.. hehe..

nak amik tok kadi besut kene lalui prosedur lain.. sebab kalu nak nikah di besut, anim jadi nikah di luar mukim.. lagi kene hdapi prosedur lain yg amat menyusahkan.. maybe..

waa said...

jangan lupe ambe..

FirJah said...

wah semakin hampir hri bersejarah aniem.. jgn lupa jemput kenalan blog ni yer...hehe
aniem smaaza thn brapa dulu..akk ramai gk kwn2 smaza ni..

ANIEMZ said...

aniem to wa:

memang ku tak kan melupakan dikau.. hehe..nanti anim kirim ke mira kad kawen ek..

aniem to Firjah:

anim smaasza tahun 00-04.. spm tahun 04.. maybe ade kot kawan2 akak yg anim kenal..hehe

ummuabdullahsyaakir said...

salam,anim..ni dah mula siap kad2,xlama lagi siap utk majlis pulak..heheh akk dokn semuanya berjalan lancar sampai hari yang ditunggu2 nanti..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online