:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Monday, April 27, 2009

Twins..

Tak tau anak sape yang anim cilop ni.. hehe.. layan je la video twins ni ek.. suke sangat tengok mereka berkomunikasi to each other.. hoho.. sorang tu pulak ade lesung pipit.. comel.. anak2 mat salih ni tu yang putih melepak ni.. ok.. layannnnnnnnnnn...


video

p/s : besnye kalu dapat twins camni [berangan mode!!] hello cik kak, exam tak abes agi, oke? don't berangan2 macam mat jenin.. exam tak habis lagi, anda pun belum kawen lagi =P .. agak2 baby2 ini girl ke boy?

0 Comments:

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online