:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Tuesday, April 7, 2009

Satu Harapan..

Lepas makan malam, tergerak hati untuk buka upsi portal.. nak godek2 apa berita terkini.. then pegi kat exam schedule.. ohoh.. jadual exam dah kuar dah.. tengok2 tarikh tak berubah.. still same cam dengan draf dulu.. tak pe.. mungkin satu cabaran.. dan mungkin ianya satu dugaan.. bak kata eah, hidup ade tinggi ade rendah.. time rendah tu redha je la.. huhu.. ^_~

Dan dengan satu harapan agar jadual yang kuar ni dapat menyuntik semangat untuk study.. sem2 lepas, slip untuk menduduki exam dikeluarkan awal oleh fakulti.. sem ni, walaupun dah minggu ke13, still tak kuar2 lagi.. huhu.. itu yang semangat nak study tak kuar2 jugak =D [alasan!]

Dan berikut adalah jadual exam anim.. semoga kegembiraan semester lepas berulang untuk semster ini atau ianya satu harapan tinggi atau impian seorang mat janin?? huhu..

p/s: dok sabo nok habis exam..

4 Comments:

Raihah Rosli said...

Risaunya dgn jadual tu.... kpt n tfp... sgt menakutkan dua subjek itu dalam sehari

ANIEMZ said...

hoho.. itu la..adoi yaa...

ummuabdullahsyaakir said...

moga anim dapat aim ur target utk study n exam tak lama lagi.Xape anim,ada penguat,kan?Hehe

ANIEMZ said...

hehe.. penguat pun tgh bz utk professional exam.. huuhu.. tak terlayan den..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online