:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Sunday, April 5, 2009

Special Congrate For IzuQila..

Walaupun kite tak pernah jumpe, tapi ukhuwwah tetap ada kan.. i'm glad to wish special congrate to both of U.. tahniah di atas kehadiran orang baru walaupun baru beberapa minggu dalam rahim mamanya..

To Izu dan Qila;
  1. Semoga kebahagiaan korang semakin bertambah dengan kehadiran baby..
  2. Izu, jage Qila baik2.. =] first trimester tuh kene jage kandungan leklok.. jangan buat kerja berat2 tau..
  3. Qila, kene banyak kan rehat.. tak yah kije lagi part time.. huhu.. kasi Izu sorang penat2 wat kije.. kui2..
  4. Pape pun, tahniah la..
p/s 1: Kan hari tu anim dah cakap, rezeki bertambah tu bermakna rezeki untuk anak..
p/s 2: Pelik+kelakor panggil mama dan walid.. huhu..
p/s 3: Aii.. pandai rancang tak nak bagi Qila extend =P

6 Comments:

izuqila said...

Terima kasih untuk special wish ni..huhu, terharu la plak..(^^)

ANIEMZ said...

hehe.. olo2..jgan terharu pulak.. kite kene meraikan ibu2 mengandung ni.. hehe..

ummuabdullahsyaakir said...

nnt akhr thn ni anim pulak...heheh tak sabar nak tggu

ANIEMZ said...

hehe.. yela tu akak.. kalu ade rezeki.. huhu.. warning dari bakal mak mentua ni amat menggerunkan saya.. hehe..

izuqila said...

ala..qila pun mse nk kawin ade dgor warning2 ni jgk..tp klu dh nmenye bg kahwin....wujud la org ke3 tu jap lg..huhuuu...(^_^)

ANIEMZ said...

To Qila:

Hehe..
iye la.. itu la..mak mentua suh pakai alt.. pk 2 3 4 kali nok pakai tuh.. hehe.. Qila jage diri leklok.. makanan kene jage tau sebab tempoh skarang, pembentukan semua organ baby..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online