:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Tuesday, April 28, 2009

Pertama & Terakhir [1]

28 April 2009

Pertama..

Ulangtahun pertama untuk blog aniemz.blogspot.com ni.. dulu permulaan blog ni sangat lah tidak memberangsangkan... kurang idea dalam penulisan.. tak tau nak tulis ape.. tapi interest utk bukak blog sebab suka baca blog orang dan apa salahnya kenangan hidup setiap hari dipindahkan dalam bentuk penulisan dalam blog untuk tatapan hari kemudian..

Dulu blog ni warna hitam.. sekarang dah setahun usianya, dah cerah sikit.. bagus2.. cikgu suke.. kulit kamu sudah bertukar warna.. kui3.. siap ade header lagi, em kelip2 'salam ukhuwwah fillah', ade ladybird kt bawah tu.. pembesaran kamu memang memberangsangkan.. bagus2.. sepanjang kamu 'hidup' setahun ni, pernah sekali kamu dijangkiti penyakit.. Dr IT pun tak tau ape kes nye.. penyakit kamu, kamu tidak membenarkan tuan punye blog ni menulis entri.. kui3.. maka terkial2 la penulis blog ni nak merawati kamu.. akhirnya, kamu sembuh hingga sekarang...

Dan jutaan terima kasih pada semua pengunjung blog ni.. tara ada cabutan bertuah aaaa.. hehe.. daripada 000 pengunjung dan sekarang sudah melebih 7300 pengunjung.. terima kasih daun keladi.. dan rupenye blog anim ni ade pengunjung setia tapi mereka bersembunyi yea... patut la bilangan pengunjung meningkat mendadak hari demi hari.. tidak dilupakan pada kawan2 anim yang duk oversea especially Aja (UK), Lah (Republik Crench [betul ke eja tu] ), Kak Cik (Mesir), Kak Aini (Mesir), n Syamsul & Syidah (Mesir) ..


~terima kasih daun keladi~

Dan kalu yang kat malaysia ni, banyak sangat nak sebut sorang2.. tapi anim nak korang tau, yang anim betul2 menghargai kunjungan anda ke blog ni.. sebab tu setiap hari anim akan update blog supaya tidak mengecewakan kalian.. memang diakui blog ni tiada sedikit pun berunsurkan ilmiah.. memang catatan anim semata2.. so, pada sesiapa yang tak suke blog ni, sila la tekan X dan harap jangan berkunjung lagi.. oke?? [sebab dapat dengar yang orang cakap blog ni suke cakap hal orang..]

Macam kasar pulak cakap camtu.. actually, geram pada sesetengah yang suka menilai blog kite sesuka hati.. dah, tak nak cakap hal tu lagi.. oke..
[to be continue.....]

p/s: kepada kawan2 yang jadi pengunjung setia blog ni, jadi la followers.. sene kawe nok follow demo.. hehe.. kecek klate skali skalo... dok saloh ke?? [senang anim nak follow korang]

3 Comments:

ummuabdullahsyaakir said...

salam anim..waa leps ni buat tutorial PJJ a.k.a pengajian jarak jauh eh..suka tengok templet anim yg baru..cantik..

hehe,anim kan senior blogger tuk akk,so free lah ye utk tutorial nih.

ummuabdullahsyaakir said...

abaikan je org yang cakap macam tu.Mungkin di ada penyakit hati yang susah nak ubat-melainkan istgfar

teruskan tulis blog,ramai yang suka-termasuk ku ini..hehe

ANIEMZ said...

hehe.. boleh2 anim tulun ajar ke akak.. hehe.. tapi taraaa boleh sikalang aa.. ur exam is coming rite?? hehe..study2 dulu, nanti dh habis exam, anim wat tutorial khas untuk akak.. oke?? kaw2 punye untuk akak..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online