:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Thursday, April 23, 2009

Tag Lagi..

1) Adakah anda suka blogging? kenapa?
~ suke.. sebab rasa puas hati sangat bile dapat post entri~

2) Blog siapa yg anda selalu skodeng? Nyatakan 5
~tak der spesifik pun.. blog yang selalu update tuh anim akan klik n bace entrinya~

3) Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menyayangi anda sepenuh hati? dan siapakah org itu?
~semestinya sudah dapat sejak kecil lagi.. mak+ayah yang menyayangi sejak besor tapak tangan hingga besor smpai sekarang [beso ke??] kui3.. dan sekarang pun bakal dapat orang yg boleh menyayangi anim sepenuh hatinya.. special thanks to Mohd Zubir Abdul Rahman~

4) Taken or single? Mana lebih bagus?
~mesti la bagus berdua.. huhu.. single2 ni rase resah je.. memikirkan kemungkinan2 yg akan berlaku~

5) Pernah tak cinta anda tidak di balas?
~tak pernah rasenya sebab dia cinta pertama anim dan alhamdulillah, berbalas.. tak bertepuk sebelah tangan rupenye~ ^_^

6) ciri2 idaman bf/gf anda? Nyatakan 5 (btolkan skit: suami/isteri)
~tak hisap rokok [sangat benci orang hisap rokok dgn asap rokok berkepul2 ditujukan pada orang awam]
~tak tengking orang sesuka hati
~cool jika anim HOT.. kui3..
~pandai mengaji berlagu [ohoh.. tersangat la mengidam nak bersuamikan yg pandai ngaji berlagu.. suda dapat kaaa??]
~penyayang pada budak2.. [suke2 dan zubir ade ciri2 seperti itu ^_^ ]

7) Pada umur berapakah anda merancang untuk berkahwin?
~Plan 21 tahun.. tapi perancangan ALLAH yang terbaik.. so, insya-ALLAH akan melangsungkan perkahwinan pada 22 tahun, 1 bulan, 25 hari [adakah betul kiraanku itu? ]

8) Nak berapa anak?
~ikut la dapat berapa pun.. zubir nak ramai sebab famili dia ramai.. anim?? tak kesah pun.. tapi tersangatlah nak twins.. sape ade petua tak utk dapatkan twins??

9) Lucky person yg anda ingin tag:
~sape ye?? tak tau la sape.. takut tersalah tag org yang tak suke jawab tag.. sape nak jawab, angkt tangan?? cepat2 cikgu kasi hadiah ni..~

p/s: pijah punye saman.. nasib cikgu baik.. ni kes anak murid murka.. menyaman2 cikgu.. ngeh3..

2 Comments:

pIjaH said...

haniem... utk dpt anak kmbar ada tips dia.. huhu.. pijah x ingt.. tp ada bca prtikl tu,.. tp kite mrancang, berusaha.. Allah yg mnntukn kn... tp at least,let's giv it a try kn.. hehe...

nk dpt anak laki atau pmpuan plak.. dr segi bio nye.. bgantung pd pH gak.. ;).. kih3... nk cite pnjg malu kt sini...

seme tu lcturr pijah ajor...

ANIEMZ said...

Huhu.. pijah, advanced nampak.. dah boleh isi borang ni.. hehe.. yg nak tau jantina lelaki prempuan tu anim tau.. ikut pH.. tak pe, serah pada pakar.. hehe.. pape pun, usaha yang tak salahkan, yang menentukan Allah Maha Kuasa..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online