:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Sunday, April 26, 2009

Best Of Luck

Tengah2 study, diri ini teringatkan bakal suami yang akan menghadapi end block exam yang terakhir untuk tahun 2 ni pada 28 April [my besday!! tak wish siap..].. oke.. wishing u the best of luck yea.. pesanan dari penaja:
  1. Jangan banyak tidur..
  2. Jangan kuat kerja..
  3. Tensen2 jangan makan banyak..
  4. Buat yang terbaik..
  5. Naikkan ranking dalam batch..
  6. Please.. hadiahkan distinction untuk ma, ayah dan bakal isteri mu.. oke ke zubir?? hehe..





4 Comments:

FirJah said...

haaa kan dah ade signatre tu..tahniah..
aniem leh tau zubir kejer ape?
sma umo dgn aniem ker?

ANIEMZ said...

hehe.. tu la.. berjaya jua akhirnya.. a'ah.. sama umo dengan anim.. tp besday dia dulu la dari anim.. dia lhir awal tahun, itu kalu tengok profile dh 22 thun..

dia wat banyak kerja kak.. keje smpingan je... ngedar kepok segera, jadi prebet.. dapat la sikit2.. pahni kalu ade mase lagi nak celah utk ajar tuisyen.. tapi tak tau la sempat tak sebab masuk tahun 3 ni dia dah klinikal.. masuk hospital..

FirJah said...

ooo...
anim knal ek kak ummai ..
aniem tahu tak bahawasanya akak adalah adiknya kak ummai..
ish kelakar btoi...
pi mai pi mai tang tu la plak...
katanya dulu dia selalu g tido umah aniem kat bkt payung tu...
katanya lagi, mak aniem baik & dia & family aniem tu dah rapat sgt...
rupanya gitu yer..tak sangka plak akak...boleh ah jadi waris kalau gini..lgipun akk merantau kat trg ni tak dak waris nak menumpang..hehehe..
anim masuk blog akk ritu melalui blog sape?

ANIEMZ said...

hehe.. anim tak tau lak.. ingatkan husband akak org kedah, akak org ganu.. kui3.. kak ummai penah view blog anim n tinggal pesan.. tak tau la kak firjah ni adik dia.. hehe..

anim lupe la masuk melalui sape.. main klik2 je kat blog org..hehe..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online