:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Friday, April 24, 2009

Saya Suka!!!

Anim suka sebab berjaya dengan jayanya dalam exam.. opsss!! bukan exam la.. ngeh3.. anim berjaya menukar template dari 2 column kepada 3 column.. alhamdulillah.. berkat kesabaran dan usaha.. kui3.. [bukan pasal exam pun..isy2..].. gadget semua tak hilang walaupun tukar template.. alhamdulillah sekali lagi.. tak macam kes dulu.. tukar template semua hilang gadget.. sekarang ni dah matured sket kan tentang dunia blogging.. so, explore punye explore akhirnya jumpe tips nye..

Kepada kawan2 yang berhajat seperti anim untuk menukar template dari 2 column kepada 3 column, masuk sini.. follow slow2.. jangan fed up takut tersalah copy n paste kat lain.. selamat mencuba ye.. dan ini untuk bagi column tu balance saiz dia..

Baru tengok 2 3 kali, anim rasa macam serabut je 3 column camtu.. so, korbankan masa study demi blog ni.. kui3.. tukar balik jadi camni..

~takkan tukar dah pasni~

p/s: baru ingat nak minta tolong abang mie.. tapi takut dia bz and rasa bersalah tak tolong adik kesayangan dia ni.. so, usaha punye usaha, akhirnya berjaya..

p/s: so, untuk anim, kalau belajor la usaha camni, sejuk perut mak mengandung tau!!

4 Comments:

pIjaH said...

tahniah niem... huhu... ;)

ANIEMZ said...

penat.. kalah study.. study baru 1 bab..kui3..

mirarararara said...

wahahahaha
same la kite
sanggup stay up demi nak make up blog
kalau baca bio camtu kan best...

ANIEMZ said...

betul3x [gaya ipin..]
dah jadi hantu blog sekarang..
hantu2, lari kau dari sini.. ngeh3..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online