:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Tuesday, April 14, 2009

Please La Datang Sini..



"Cepatnya masa berlalu.. kenapa cepat sangat ni.. U all exam this paper bile?"

"Next week puan.. 21/4..."

"Tak sempat saya nak marking proposal U all minggu depan.. by next week, saya letak kat makmal kimia.. U all amik kat sane ye.."

Itu pensyarah TSR punye perbualan.. kalau dia merasakan masa itu cepat berlalu, anim pun sama.. sem yang begitu janggal.. this week still ade lecture and next week gi exam.. sengal kah ia?? Uhhh.. sungguh sengal.. sem ni anim langsung tak der motivation utk study n study n study.. bile dah ade feeling camni, and I know camne result for this sem.. =(

p/s: please anim.. sila lah panggil mode study anda!! mode study, pleasa datang ke mari n masuk ke dalam tubuh saya.. hehe..

4 Comments:

FirJah said...

chiyok... chaiyok .. anim...
anim kan dah nak kawin.. kena study sungguh2 ni...
hehe

ANIEMZ said...

hehe.. yela akak.. itu la.. semangat study tak der, semangat nak tidur ada.. hehe..

Azan Subuh said...

all the best anim...

ANIEMZ said...

thanks kak shibul..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online