:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Monday, June 15, 2009

Gambar Kawen..

Tepi2.. penulis tengah sapu sawan dan debu kat blog ni.. huhu.. first time blog dibiarkan sepi hampir seminggu.. bizi weh jadi bini orang ni.. hikhik.. sampai si maaruf tegur lame tak updet blog.. request dari kawan2 nak tengok gambar kawen pun tak dapat ditunaikan secepat mungkin.. ni pun curi mase nak upload sebab tengah bz siapkan proposal nak submit ke KPM.. oke.. pada kawan2 semua, gambar2 di bawah ni adalah dari kamera aku, bukan kamera abang aku.. abang aku as a main photographer.. dia belum bagi lagi gambar tuh sebab tengah edit.. so, nanti bile ada masa free+dah dapat gambar, aku upload lagi ek..


Let pictures talk..

Berarak masuk ke dalam rumah.. panas terik waktu tu.. mata pengantin pun macam tertutup jea..tukang payung kan aku pun tertinggal ke belakang.. ngeh3..

Mase nih control senyum.. nak senyum pun dok berapa reti doh sebab ramai sangat orang amik gambar.. geng2 smaasza especially yang snap gambar sebab dorang tunggu abang sampai kul 2 petang..

Penat berdiri, so pengantin dibenarkan duduk oleh photographer=P

Tetibe flower girl muncul.. nak interframe jugak Dania nia.. hikhik.. partner dia sedang tidur.. baju Dania dah seakan2 pengantin dah..

Bonda2 kami.. mok dan ma..ayahanda2 tak masuk dalam gambar.. low profile.. hikhik

Maaruf as a second photographer..

Kawan2 perempuan yang sudi hadir meluangkan masa untuk majlis kami.. thanks a lot..

Ni kawan2 lelaki yang sudi jugak datang.. thanks a lot.. hadiah paling berat yang kami dapat adalah microwave.. 8 orang dari mereka di atas ni yang bagi kepada kami..

p/s: sape kawan2 kuantan yang tau ada rumah sewa, gitau ek.. pening pusing2 kat IM tak jumpe rumah.. =(

2 Comments:

najwa abdullah said...

pipi anda macam kuih pau!..

he he

ANIEMZ said...

haha.. yeke? tapi kuih pau yg tak berapa kembang kot..hikhik

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online