:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Wednesday, September 23, 2009

Amik2.. Ini Untuk Kamu!

STICKY MODE ENTRY

~Entry selanjutnya, exercise jari anda lebih sikit untuk scroll down.. hua*hua*hua..gelakguling

[sila amik.. jangan malu jangan segan ye..]

Aku dengan berbesar hati, seikhlas dan sejujurnya ingin menghulurkan e-kad ni kepada anda.. comel tak? Kui..kui..kui.. kes designer kad yang masih belum ditauliahkan kepakarannya, jadi e-kad itu kurang sempurna walaupun hakikat alam memang terserlah ke’purple’annya ^_~.. warna itu adalah tema raya kami pada tahun ni..celebrate
E-kad ini kami hulurkan kepada:

+ Mereka2 yang sudah menjadi followers blog ni (54 orang) setakat ini..
+ Kawan2 bloggers yang link kan kami diblog mereka..
+ Mereka2 yang menjadi silent reader blog ni setelah sekian lama..
+ Mereka2 yang saya link kan blog nya di blog ni..
+ Pembaca yang sentiasa mengikut perkembangan blog ni.. jika anda tiada blog@friendster@facebook, anda boleh la buat simpanan e-kad ni dalam laptop anda..

p/s: tuan tanah blog ni amat bermurah hati memberi e-kad ni kepada sesiapa yg berkenan.. disebabkan bulan pose, ia amat digalakkan untuk bersedekah.. angel


11 Comments:

benzaldehyde said...

k.aniem, saya dah ambik e-kad nie..time kasih byk2.. :)

ANIEMZ said...

aniem to benzaldehyde:

oke.. amik2.. dipersilakan..hihi

nur_fragrant_musk said...

salam'alaikum
cikgi aniem..
sy amek gak kad nih
cnteks le..
maceh..

cikgi opsi

ANIEMZ said...

hihi.. amik la.. memang utk kamu!

nura said...

tq anim!! dah amik dah^_^
hehe..comey je [sbb kaler die purple]:D

NuRuLhiDaYani Bt AhmaD said...

salam..kak aniem bg kad raya??duit ry???hehehe..syukran kak aniemz..dalam berblog pandai kak niim berblog..maksud yanie pandai cerita n tulis kat blog..kalau sy blur2x sikit..hehe..salam aidilfitri..

Chanana Syaz said...

mak aiii.. sempat lagi aniem buat kad raye.. hihi

Sitisifir10 said...

ok aniemz...saya juga dah amik kad!!thanks

ANIEMZ said...

aniemz to nura, nurul hidayani dan siti sifir:

oke.. silakan amik ye.. tepek kat blog masing2..

aniem to syaz:

sempat la sebab minggu ni tak balik kuantan.. kalu balik kuantan, tak der maknanya nak spend buat kad raya.. hikhik

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

thanks

tapi saya simpan dalam ingatan ya.

asmieyra said...

slam.. jemput amik kad arya saya plak ehhh..tukor2..huhuu...http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online