:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Wednesday, October 28, 2009

Study Week Ke?

sibuk week = letih week = kerja bertimbun week not equal to study week..
Anda faham? tak faham tak pe.. sekarang minggu study.. tapi aku rase bukan mcm minggu study.. seperti kata mira, sleep week.. tapi bukan aku.. sedor la mira weh.. haha..

Yang penting, esok aku present tesis.. sepatutnya hari Selasa, tapi postpone hari Rabu.. dalam otak duk set, selagi tak present, tak leh study, tak leh wat asemen.. resultnya, memang langsung tak study, memang langsung tak wat asemen..asemen individu tu antor hari Jumaat.. lecturer paling bertuah aku neh suke bagi asemen last minute..

Semalam dapat call dari mak aku.. gitau kakak kedua aku akan naik flight 3.11.2009.. besnye dapat gi Mekkah.. oke, aku cube arrange mase nak balik.. nak balik hari Kamis, asemen tak siap.. so, maybe balik Kuantan hari Jumaat, then balik Terengganu.. maka, duk la 2 hari 1 malam kat Trg.. orang lain sibuk study, aku balik kampung.. tak pe, amik berkat.. suh kakak aku doa kt aku banyak2.. haha..

Datang ke TM hari ahad.. hari isnin, tesis perlu dihantar ke supervisor n second reader.. dan hari isnin gak (2/11) dh start exam.. naseb aku punye jadual start 5/11.. so, conclusion aku, study week aku hilang sudeh..

p/s: sape nak jumpe aku, sila wat appoinment.. ketiadaan apoinment tidak akan dilayan.. haha..

2 Comments:

yuhazlina said...

wah..wah..kena wat appointment???Mengalahkan YB lak yer...xpe2 kyus wat appointmnet hari2..segala appointmnet mesti dilayan..hikhikhik

ANIEMZ said...

aniem to kak yuz:

kak yuz boleh wat appointment kat dapur je.. bile nak masak je, jumpe kak yuz.. bile kak yuz nak masak, jumpe anim.. so, segala bagai nak bincang, sila berbincang semasa kite masak together2 oke..

p/s: ayat poyo gile..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online