:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Monday, October 5, 2009

Lab Report Mira

inference : banyak kerja tak sama dengan sibuk
hypothesis : semakin banyak kerja, smakin kusut kepala, smakin tak sibuk seseorang itu
variables
manipulated: timbunan kerja
responding : sibuk
fixed: g kuliah macam bese...

method:
1) Banyak kerja tak sama dengan sibuk. Tak caye??? Betulll
2) Semakin banyak kerja, semakin kusut otakku.
3) Lantas aku mengambil keputusan untuk terus tidur sahaja.
4) Bangun tidur aku tidur lagi. Rileks sugguh rasanya!
5) Method 3 dan 4 diulang banyak2 kali sampai bosan.
6) Kita on lappy. Kita makan. Baju banyak kita jangan basuh.
7) Kalau bosan kita repeat step 3 lagi.
8) Bila masa dah terlalu cemburui kita, baru kita buat BANYAK KERJA, di saat ini barulah kita akan SIBUK.

observation: seseorang itu bertambah bulat muka kiutnya.

conclusion:
1) MASA mempengaruhi hypothesis di atas.
2) Dari eksperimen ini, seseorang itu TAK SIBUK walaupun BANYAK KERJA. Hypothesis disahkan benar!
Read more...

************************************************************************************

Status : Approved
Mark : 9.5/10
Comments: Kamu memang sengal.. hehe..tapi lab report ini mampu membuatkan hati saya yang tengah tensen menjadi cool.. boleh saye cube eksperimen ini?? oke.. esok saya cuba.. pung pang.. kamu harus sedar.. test Quantum n Classical sedang menanti kita.. haha..


3 Comments:

miramea said...

mekaseh cekgu anem
klu sume esemen markah mcm ni kan bgusss...hahahha

ckgu jgn try eksperimen ni!bahaya!
meletup paru2 n sel darah ckgu nanti.
tido x akan setelkan masalah
nak tanak kite kena ngadap jgk prob tu!

Anonymous said...

slm..kak anim..da send 2 email kat kak anim td..sbb dlm email 1st tu lupe nk tmbh ckit..kalau free,jenguk2 la ye..thnx..=)

ANIEMZ said...

anim to miramea:

haha.. kalu meletup paru2 n sel darah cikgu, cikgu ade doktor.. hehe.. kamu bimbangkan saye eh mira?? kuikuikui..

anim to anonymous:

wsalam.. akak dh baca dah emel awak.. baca dlm kelas lagi.. tak senonoh betul surf internet time dalam lecture.. hikhik..

nanti akak balas eh..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online