:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Wednesday, October 7, 2009

Aku Sudah Ralit!

Dulu aku langsung tak reti.. siyes..
Aku tengok orang lain ada, aku pun nak ada..
Bile aku dah ade, tapi ianya terbengkalai gitu jea..
Upload gambor pun senget2..


Tapi..
Sekarang, aku macam dh berminat je nak explore..
Aku still explore..
Rupenye tak der la susah sangat pun..
Dan aku semakin ralit..

Apa tu??


v

v

v

v

v

v



Main 'muka buku'.. haha.. facebook la..
Tapi aku sangat sehati sejiwa dengan abang..
U know y?
Coz abang pun langsung tak tau main gak..haha..
But, aku lebih maju dari abang..
Alahai bang.. bile abang nak maju neh??


+Gambar tiada kaitan+

Untuk itu..
Aku dengan rase kasihan pada suami sendiri,
Telah menyibukkan diri membuka akaun Facebook untuk abang..
Abang, sila la majukan diri sendiri okeh??


4 Comments:

yuhazlina said...

Habislah dah ada facebook lepas ni. Dulu blog and friendster je.

ANIEMZ said...

aniem to yuhazlina:

hihi.. tu la.. ralit men game dalam tu..

abg said...

isy, bkn xmaju tp x minat mnde2 g2..ntah la,dh jiwa jns xske nulis dr sek men lg..x main facebook bkn bermakna xleh maju.cg matjak xrti komputer tp still blh jd jutawan.hehe..so,mls la nk wt facebook.huhu

ANIEMZ said...

aniem to abang:

hihi.. abg sedang membela diri.. =) .. tak pe2, biar aling buka akaun untuk abg ek.. nmpak maju sikit..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online