:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Tuesday, January 5, 2010

Yeah!!

Alhamdulillah.. streamyx dah siap pasang.. so, dah boleh surf internet kat rumah.. tak perlu susah payah nak gi CC lagi oke.. yeah!! cuma yang agak tak besh nya, banyak plak rules abang buat bile internet dah available kat rumah.. rules abang:
  1. jangan solat lambat
  2. kalu bukak laptop, TV kene off..
  3. 1 jam, RM 1 termasuk bayaran eletrik yang dikenakan..
Rule ke3 yang wat aku gelak gile dengan abang.. ade ke patut? abang cakap, duit tu masuk tabung untuk bayar steamyx setiap bulan.. haha.. so, aku cakap kat abang,

"kalu gitu aling nak bayar cash RM 40.. untuk 40 jam unlimited.. sila jangan ganggu masa aling berblogging.. haha...."




2 Comments:

melatidaisy said...

salam kak..

ape kbr? hope sihat2 sokmo :)

comeyl je rule tu..3rd rule tu wat sy gelak ..hihi =)

ANIEMZ said...

aniem to melatidaisy:

wsalam.. akak sihat.. khabarnya baik.. hihi.. akak pun sengih je mase asben akak gitau 3rd rule tu.. =)

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online