:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Saturday, January 16, 2010

Akhirnya Ianya Terbongkar...

Ohhh!! baru sorang dah tau.. boleh ke aku simpan lagi brite nih? aisy.. rase dah tak tertanggung jerk.. lalalalalala.. itu pun sebab kakak aku bergurau tadi.. takkan aku nak cakap, TAK.. itu tolak rezeki namanya.. tapi aku rase kadang2 perlu jugak dihebohkan dalam blog ni supaya doa dari semua readers itu dimakbulkan ALLAH.. mesti doa yang baik2 bukan?

Kalu cegitu, korang doa yang baik2 je untuk aku ek.. ke nak tau jugak ape ke bendanya? yang paling penting, hadiah besday utk abang tahun ni adalah hadiah dari ALLAH jugak.. itu yang paling istimewa sebenarnya walaupun hadiah aku untuk dia beratus2, tapi hadiah ALLAH itu free.. ^_~


p/s: kalu entri ni memeningkan kepala anda, tak payah ulang baca.. tutup je terus page blog nih.. haha..


13 Comments:

kembara™ said...

tahniah haniem n zubir
jge kesihatan baek2..:D

Anonymous said...

mcm tau je..kalo btol tekaan sy ni,tahniah to both of u :)

syahadahrabitah said...

tahniah to both of u!
aniem, jaga kesihatan yea.take care!^_^
[happy!]

mies said...

akak nak dapat 'berita gembira' tu eh? tahniah2 .....=)

ANIEMZ said...

aniem to semua:

thanks =)

benzaldehyde said...

k.aniem, betul ke nie?? tahniah2..take care yer.. =)

FirJah said...

aniem, nampaknya dah langgar lampu merah...
takpe2 tak kena saman..
Tahniah yer.. sukenyaaa...!!
jaga kesihatan tau.. dah kena start dari sekarang la utk azam khatam quran 3x sepanjang 9 bulan..
dan jgn lupa amalkan surah2 yang telah disyorkan..

Ummu Iffah said...

Tahniah aniem..nnati bole la say gi pegang2 baby awak bila dia dah pandai tendang2 nanti yer...heheheh

whitish pink said...

haaaah???!! aniem, betol ke?! CONGRATS2~

along & matmin said...

animmm..
along jeles btul..anway..congratz tau..hehe..:))

incik said...

akaaaaaaaaaaaaaaaak...rindu2..nak jumpe!!!tak sabar!!!tapi..ade exam b4 g posting..adeh..

k.nadiah said...

tahniah anim!akak igt nak tunggu anim nk post btau psl anim pregnant,baru nk komen.tp anim dh confirmkan dkt post latest,boleh la wish terus eh!hehe.jaga diri baik2!!ha,baby kt masuk sekolah sama2 la nnt.insyaALLAH. =)

miss jue said...

anim and husband,
congratz...
mesti anak tu nanti terror fizik and sains sbb dok ikut ibu dia g sekolah ari2...
hehehe..
really hepi to hear that...

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online