:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Wednesday, January 27, 2010

Ya ALLAH, Terharunya..


Assalamualaikum pada semua readers yang budiman [intro baek punye..ngeh3]..



Secara jujurnya, memang hati sudah terkubur untuk nak apdet blog ni gara2 YB Yoi n Anonymous tu, tapi bile saye melihat dengan sendiri support dari korang semua yang baek hati, first2 hati terdetik, ya ALLAH, terharunya.. entri 'Wasiat Terakhir' tu sampai 21 komen dan hamper separuh daripadanya adalah silent reader.. [malu pulak nak apdet, hari tu cakap dah wasiat terakhir..huahuahua]..



Bermillion2 terima kasih saye ucapkan pada kamu semua.. sayang korang semua!! saye tak mampu nak nilaikan kasih sayang ukhuwwah dalam berblogging dengan nilai ringgit.. sungguh, ianya saat berharga.. ukhuwwah kite rapat walaupun majoritinya kite tak pernah bersua muka.. ya ALLAH, betapa indahnya saye rasakan ukhuwwah bersama kalian..



Untuk itu, demi sokongan kamu semua, saye akan teruskan penulisan dalam blog ni.. [malu, kene tutup muka neh].. bak kata abang;

"bayangkan aling masuk kelas.. ade 2 golongan.. 1 golongan nak belajar, 1 lagi golongan malas nak belajar.. aling duk layan budak2 yang tak nak belajar semata2 mau suh ikut kite utk belajar.. layan mereka sampai habis waktu.. so, rugi tak bagi golongan yg nak belajar ni? aling rugi tak?"



Maksud abang, sebagai contoh, golongan orang yg nak belajar tu adalah pembaca blog ni yang nak tau perkembangan saye, nak sentiasa bagi sokongan untuk saye.. n golongan yang malas belajar tu adalah golongan yg attack kami.. kenapa mahu fokuskan kepada golongan yang attack kami sedangkan masih ramai yang memberi sokongan kepada blog ini.. thanks semua.. saye amat hargai sokongan kamu semua..


p/s: saye harap encik Anonymous n Cik Yoi tak sakit hati dengan mereka2 yang memberi sokongan padu kepada saye.. ngeh3.. sebenarnya, saye boleh je detect sape Cik Yoi tu melalui masa kat Shout box n tengok melalui Feedjit melalui mana beliau masuk blog saye, tapi saye malas nak selidik.. dibuatnya saye kenal orang itu, lagi sakit hati kan..


5 Comments:

incik said...

slm..kak..alhamdulillah..dun give up!!!!kitorg sentiasa ada dgn akak..n plg penting......

ALLAH sentiasa ade dgn akak..n DIA tak pernah tinggalkan akak..

n 2nd penting..suami akak support je akak kan..

ur life is almost perfect..=)

melatidaisy said...

salam..

yeay2..alhamdulillah :)
hehe..

kita semua wanita gigih kak..look forward and reach 4 our aim *_*

mies said...

salam...
sy tau, akak dan bl0g xleh dipisahkan. hehehe....

ni yg best neh. kalau ada org tak suka blog neh, jgn baca. tp, saya suka je bace....ambik teladan dan iktibar mane yg baik. mane tau, satu hari nanti sy pulak yg nak buat 'rumah' dan 'tangga'....hehehehe....

doakan moga ketemu insan yg terbaik utk diri ini...

Milka[M]ichiko said...

hoyeh3!!
chaiyok k.anim! go go go..
smaasza boleh~ =))

ANIEMZ said...

aniem to semua:

thanks semua.. cayam korang seme..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online