:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Wednesday, August 4, 2010

Off To Putrajaya..

Eh, dah 35 ++ weeks masih nak gi jalan2??
Kalau bukan sebab interbiu, memang ambe tak nak gi pun jauh nun sane..
Tapi ni sebab nak interbiu, so terpaksa laaaa..

Rase malas sgt nak gi..huhu
Sebab gi pun just untuk amik ujian INSAK..
ujian INSAK hanya 30 minit..
30 minit jawab 135 soklan...
Sebab aku bawah tajaan KPM..
Jadi, lepas ujian INSAK terus blh balik..

Berbaloi kah??


To baby,
awak jangan suke2 nak jadi orang Putrajaya eh..
walaupun ramai yg tertunggu2 awak lahir,
tapi dan tapi..
tolong jangan jadikan Putrajaya sebagai tempat lahir awak.. haha..
sebab apa mama cakap camni??
sebab dari tadi mama sakit perut memulas sikit2..
perut pun asek contraction je..
ohhh.. tidak..


2 Comments:

Sitisifir10 said...

hihihi....kene tarik nafas slow2 dulu ek Hanis :)

ANIEMZ said...

bukan hanis la kak.. haniem.. hihi.. tu la.. hari tu datng sakit2 jap..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online