:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Tuesday, June 1, 2010

Saspen Oke..


Tengok ticker ni..
Aishhh..
Tinggal lagi 1 hari nak plan..
Dan lusa adalah harinya..
Tak tau nak plan ape sebenarnya..
Candle light dinner??
Waa.. ada saspen gitu..
Tapi aku tak reti nak masak spesel2..
Abang cakap;

"Candle light dinner kat umah je.. lauknya, nasi putih, ikan panggang tawar, pucuk ulam raja dan ofkos ade budu.."

v
v
v

Speechless jap aku...
Memang laki aku ni cap kampung betul la.. haha..


2 Comments:

KhALiLI_HaNNaN said...

salam..
hanim..akak salah seorg pembaca setia blog hanim. bleh bagi no contact x? ni no contact akak 0133998569. kak wani.

ANIEMZ said...

wsalam..
thanks akak sbb jadi pembaca setia.. blh je.. salam kenal ye kak.. ni no anim.. 012-3874004.. ape2 hal, akak mesej la..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online