:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Thursday, June 10, 2010

CUTE LIL MUSLIM & MUSLIMAH CONTEST

Terpanggil rase nak join contest yg dianjurkan oleh walid n ibu Damia'.. sekadar utk memeriahkan dunia contest.. walaupun baby sendiri lambat lagi nak kuar au chak au chak dgn mama n baba dia, tapi 'pinjam' muke anak buah je la.. walid kate acceptable.. huhu.. kepada sesape yang nak join n tepek muka anak dia jugak sebagai salah seorang peserta contest, blh klik pada banner ni..





Dan inilah muke yg berjaya aku culik dari folder gambar.. huhu.. thanks Iman sebab bagi Sue pinjamkan muke awak!! muahmuahmuah

Nama : Arisya Nur Iman binti Hussain Ahmad
Umur : 4 tahun 1 bulan
Tarikh Lahir : 8 Mei 2006

Gambar ni diambil baru lagi, pada bulan Mac 2010.. guess what background gambar tu adalah di mana?? si kecik ni baru balik umrah.. huhu.. kecik2 dah buat umrah.. kakak aku 1 family pegi buat umrah cuti sekolah bulan 3 baru2 ni.. ape nak garu2 kepala fikir pasal tambang sebab bapak dia ni pilot MAS.. huhu.. siap kapten lagi.. tambang sah2 dah free, tinggalkan nak bayar tax je.. huhu..

Ohhh... kalau anda naik flight MAS n terdengar kapten tu introduce his name 'Hussain Ahmad', itu adalah abang ipar I oke.. haha.. kakak aku pernah la naik flight yg kaptennya adalah suaminya sendiri.. kelebihan dorang ni seme, naik flight MAS of kos la dapat first class.. dapat duduk dengan YB2 sekali.. untung betul!!

Mase kat Makkah, Iman dan Dania duduk dalam stroller je.. so, kakak n abang ipar aku yg tolak stroller tawaf Kaabah.. kalau orang tua dorang gune wheel chair kan.. ohhh~~ lupe nak gitau.. Iman ni adalah pasangan kembar kepada Aliesya Nur Dania.. aku cube jugak cari gambar Dania, tapi tak der yg bertudung.. huhu..

Itu je kot.. walid sudah puas hati?? hoho.. harap dh menepati syarat2 contest tu ye..

To Iman:

Iman, Sue pinjam muke Iman tau.. if menang, hadiah tu untuk Sue.. hahahha..


4 Comments:

walid said...

salam aniemz..=) ok contest ade diterima..masih menunggu penyertaan ibu bapa yang lain..=) saje taknak promo lg..bg dyorang tgk2 dulu... oh yaa..banner aniem tu tak dilink ke contest ni..itu saje..pas di link kan, accepted =)

ummu humaira said...

salam aniemz,

terima kasih singgah di blog akak :) http://littlepreciousgarden.blogspot.com
daripada post yg lepas, aniemz sangat berminat dengan penggunaan cd. tahniah! tahniah! tahniah! akak cadangkan aniemz cuba trial pack buy 2 pcs free 1pc washable plain liner cuma RM50 bagi jenama babyland. bila dh rasa confirm suka dan sesuai utk baby, boleh beli sekali bnyk lebih jimat dan berbaloi. return customer akan dapat gift...(promote terlebih lah pulak huhu...)

lagi satu, cd ni tak perlu cuci guna tangan dear, cukup sekadar bersihkan najis yg kelihatan (akak biase sembur je dengan hos paip), bilas dan terus masukkan dlm washing machine. mudah sgt...

misz_nierah said...

salam aniemz. nak tanye pasal A.Q.Surveys ni. bleh terangkan tak pasal total referral? cne aniemz n ye leh meningkat? mohon penjelasan. bru join beberape minit yg lalu di e-mail. huhu

mh_102@yahoo.com

tq

ANIEMZ said...

aniem to walid:

wsalam.. oke.. dah linked dah.. harap contest tu dah blh accept dh..

aniem to ummu humaira:

wsalam.. hihi.. memang minat nak pakai CD pun.. kompem 100%.. oke.. nanti anim try beli ye.. dah murah dah tu RM 50 untuk 2 pcs..

aniem to misz_nierah:

wsalam.. blh.. nanti saye hantar emel kat awak.. sorry sebab lambat reply.. balik kampung ritu, so memang tak on langsung..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online