:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Tuesday, August 11, 2009

Tiada Mood =(

Aku pun tak tau kene simptom ape.. tapi yang pasti aku tak der mood untuk menulis dalam blog neh.. apekah aku disyaki terkena simptom B1N1 MZAR yang malas untuk membuat semua kerja?? termasuk asemen, thesis, tutorial dsb.. ohoho.. daku tidak tahu.. haha..

Nothing to say.. mood sentiasa berubah sejak kebelakangan ini.. tambah2 wireless adapter hilang ntah ke mana..

Nota kecil:

i) B1N1 maksudnya Bini.. nama kemelayuannya isteri..

ii) MZAR maksudnya my hubby <>



4 Comments:

NuRuLhiDaYani Bt AhmaD said...

SaLam..em ada ye istilah g tu..kak anim wat sendiri ek istilah tu..lawak2x..lg ad istilah lain x yg akak wat..kuikuikui..selamat wat tesis..asgmnt and all la..hehe..chaiyok..!!kuatkan semangat cikgu anim..!!

ANIEMZ said...

To nurulhidayani:

hehe..akak dalam zine tension skang.. bukak blog pun no feeling dah.. huhu.. itu kadar posting dlm blog ni makin menurun..ngeh3

NuRuLhiDaYani Bt AhmaD said...

em yke..em kak aniem strees ke..?em akak blh tenangkan hati akak bc surah al-insyirah byk2x kali..insyaAllah..=)..
em mg mood dtg kembali k..

ANIEMZ said...

aniemz to nurulhidayani:

TQ dik.. a'ah.. akak tengh stress sekarang neh.. itu la.. rasa nak update blog, tp mood tak de..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online