:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Friday, August 21, 2009

Ramadhan Kali Ini..

Salam kepada semua pembaca blog aniemz.blogspot.com.. Di sini, saya dan suami memohon ampun dan maaf pada semua andai ada terkasar bahasa, buruk budi bicara.. selamat menunaikan ibadah puasa daripada kami sekeluarga..





Buat suamiku tersayang..


Aling memohon ampun dan maaf andai sepanjang tempoh perkahwinan kita yang baru cuma, aling terlalu banyak melakukan kesalahan.. terkasar tidak kira masa, lazer tidak kira bahasa, buruk tingkah laku tidak kira di mana.. segalanya aling minta ampun dan maaf..

Abang,,

Untuk pertama kali kita menyambut bulan barakah ini bersama-sama sebagai pasangan suami isteri.. aling minta maaf sebab tak balik Kuantan minggu ni untuk kita mengimarahkan bulan keberkatan ini.. aling minta maaf abang, aling tak dapat nak menyediakan juadah untuk abang berbuka.. aling tak dapat nak menyajikan juadah untuk abang bersahur.. aling tak dapt jadi makmum untuk solat tarawih bersama-sama.. Uhh!!

Abang, doakan isterimu sentiasa dilimpahi barakah dalam hidup.. dapat menghayati Ramadhan dengan ketulusan hati.. dapat menghayati kalam ALLAH seikhlas hati dan dapat menjadi suri hidupmu sesuci hati sehingga ke Syurga..

Penat weh nok wat ayat jiwang2 neh.. oke abang? minggu depan kite bukak pose puas2, tarawih sama2 n sahur sama2.. untuk abang, maafkan segala kesalahan isterimu..


+ boleh la nak jiwang2 dalam blog ni.. kalu dengan mulut nak cakap depan2 suami, hampeh tak terluah dengan kata2.. hihi.. betul tak wahai isteri2 di luar sana?? kalu ada yang dapat cakap secara life depan suami ayat yang jiwang2 gitu, daku tabik spring kepada kamu!





12 Comments:

abg said...
This comment has been removed by a blog administrator.
abg said...

abg pn same,abg mtk maaf jgk sb byk nde abg x dpt bg ke alg..kdg2 abg xrti nk lyn alg..dk jauh2 lg la ssh nk fhm..mood brubah skmo..nk ckp prgnt,blm lg..hehe..

abg xprnh smpan pn klu alg ade wt slp..tp kdg2 ade jgk terguris.pape pn abg xnk istri abg berdosa..abg dh maafkan semua..

smpne ramadhan ni,abg nk psan ckit.. syg kne smyg awl skmo tau..klu blh hbs kn 30 juzu' bln ramadhan thn ni..klu bgn tahajud,jgn lpe kjt abg tau..abg ni liat ckit nk bgn pg.hehe..

lastly,slmt berpuase n perbanyakkan ibadah syg..fkr2 la nk msk ape utk abg mggu dpn ye..luv u cyg..miss u baby besar yg ske mnje2..slm

Azan Subuh said...

selamat berpuasa anim...

ANIEMZ said...

aniemz to abg:

hihi.. tQ sayang eh krn memaafkan smua kesalahan aling [mcm byk je kesalahan].. semoga abg sentiasa dilimpahi rahmat n kasih Illahi..insya ALLAH, jika ada kudrat n tak de aral, aling cuba habiskan 30 juzuk.. abg pun jgn lupe hafal balik al-Quran..

aniem to kak shibul:

selamat berpose gak kak shibul.. bile la nak jumpe kak shibul lagi.. hihi..

aqilahhanis said...

salam ziarah aniem , moga berbahagia bersama suami tercinta dibulan yang penuh barkah ini. ameen.

ummuabdullahsyaakir said...

Emm cik abang siap bagi komen lagi...eem sweet sgt^_^

Salam Ramadhan buat anim dan suami..jgn sedih2...mggu depn blh jumpa hubby balik yea^_^

miraa said...

nem,
i xbalik kuantan la
burn gitu j la ur ticket.huhu
slamat bpose same2 lah ye!
tiap2 bulan balik,x aci btol laa...

xde kedit nak balas;p

ANIEMZ said...

Aniem to aqilah hanis:

Salam ukhuwwah utk aqilah hanis.. mekasih ye.. semoga awak pun sentiasa dibawah rahmah Allah SWT..

Aniem to ummuabdullahsyaakir:

hihi.. tu la akak.. dia memang selalu baca blog neh, cuma jarang bg komen sebab anim selalu tertawakan dia tulis ayt skema.. hihi.. tu la, tk sabo nak minggu depan.. cuti merdeka pulak hari isnin, so cuti 4 hari la..

Aniem to mira:

haha.. i pun tak jadik nak jual tiket tu.. my hubby fikir2 balik, bahaya 'berdua2' di bulan pose neh.. kan tak pasal2 ganti pose 2 bulan.. uwa..uwa..uwa..

tu la U.. selalu jeles dgn I.. I balik bukn tiap2 bulan, tapi tiap2 2 minggu.. hikhik..kalu nak suh mak U pesan makanan, jumpe kat terminal makmur ek.. setakat gulai ayam kg, I bulih bawak naik bas trans balik TM.. hihi..

Ummu Iffah said...

saya bole kot cakap life ngan hubby..hehe..tapi kalu tulis macam romantis ckit..sempat laa abang nak hayati tiap bait2 kate tu..salam ramadhan

ANIEMZ said...

aniem to ummu iffah:

tabik spring la kalu nurul leh cakap romantik gitu.. hihi.. anim susah sikit la.. tapi kalu mengayat, diakui oleh dia memang high class punye bahasanya.. hikhiik..

salam ramadhan juga untuk ummu iffah..

Chanana Syaz said...

anim!! camat berpuasa yer.. syaz pun nak mintak maaf jugak.. hehe.. ^^

ANIEMZ said...

aniem to syaz:

oke.. selamat pose gak.. ni mesti area skrang kt KL.. hihi.. ke kt kuantan??

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online