:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Wednesday, August 12, 2009

Dia..


Dia..
sedang duduk atas kusi dalam library..
sedang pening kepala nak siapkan tutorial Mechanic Quantum..
sedang memerhati mereka2 sedang khusyuk siapkan tutorial tersebut..

Tibe2 dia..
rasa fed up gile..
rasa nak koyakkan semua kertas dia punye..
rasa nak muntah hijau tengok nota mechanic quantum..

Akhirnya dia..
hampir nak nangis walaupun dah sebak..
hampir nak nyerah diri [siap fikir, kalu dapat C PNGK jatuh nonggeng tak..]
hampir nak pitam [dah pusing2 kepala..]
jalan pun tersangkut kabel wayar laptop orang sambil berkata, " Ya ALLAH, mintak maaf sangat2.."

Ending of the story..
mereka2 cakap:
~ jangan paksa, anim.. kalu pening kepala, balik rehat je..

Dan dia..
balik rumah.. update blog jap dan nak rehatkan diri+otak.. prepare untuk presentation pun belum.. ape la dia ni kan??

p/s: dia itu adalah aku.. mereka2 adalah kawan2 aku.. malam ni nak belajar dengan mereka2 untuk siapkan tutorial Mechanic Quantum yang besh! dan simptom2 pening2 dan mau muntah bukan simptom orang mengandung oke?..

3 Comments:

NuRuLhiDaYani Bt AhmaD said...

Salam..em dn't strees2x k..dengar kata kawan2x..bykkan rehat..akak x cukup tdo yer..em semoga kembali sihat dr sakit kepala..hehe..em best sajak..hehe..chaiyok kak aniem..=)..smile smile n smile..

siti nurani abdullah said...

salam animmmmm
kalau penat..jum amik2 angin kat luar tu..nura belanje mkn eskrem nak?[ecewah..entah2 kwsn tmpt anim penuh bangunan sume.hehe]
study2 jugak nim..kalau rs penat tu.bg diri relax sket..treat diri sekali sekala..:)
okey?

go go chaiyukkk!
[doakan nura esok nk exam nih^_^]

ANIEMZ said...

To nurulhidayani:

wsalam.. hihi.. tadi memang akak stress gile.. akak kalu stress memang akan ngadu dgn abang.. tapi tadi dia sibuk je kat wad, nak mesej pun takut ganggu.. jadi tak terluah la rasa tension tu.. skang dah ok.. TQ dik for your concern utk akak.. oke.. smile..

To nura:

oh.. gud lak nura untuk esok.. ade2 jual eskrem sekali wafer.. nak blanje eskrem kene blanja wafer gak.. hihi..meh la tanjong malim neh..tu la.. tak pernah rase stress macam tadi sebab anim rase macam nothing ttg subjek tu.. dah la major.. tu rase nak nangis je..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online