:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Tuesday, August 25, 2009

Dari Farahim..

Aisy.. berblogging lagi..cakap bz.. ni namanya orang tak sedar diri dek untung.. haha..kena sentap budak ni kasi mantap sikit.. haha.. bukan2x.. aku just nak mengabadikan award yg diterima dari epa a.k.a farahim..


1) ambik award nie.. jangan malu2.. jangan segan2..

2) nyatakan tentang pemberi award nie..

Farahim.. [tak mo la panggil epa.. macam panggil buah epal je.. hikhik]

Farahim ni junior aku mase SMAASZA dulu.. actually, aku tak ingat sangat muka dia.. bile tengok FS dia, baru leh cam.. bese la.. aku fail nak ingat muke orang cantek2 neh.. [bulan pose, puji lebih2 sikit..].. dia amik Farmasi kat UKM.. lagi ape ek?? em, lahir tahun 1989.. dia baru lepas tensen exam pato .. aku pun tak tau pato tu ape.. potato ke.. haha.. waaa.. terlebih describe pulak..

3) perasaan bila dapat award nie..

Pelik.. sebab bile tengok gambar award ni terus membandingkan tangan Farahim besau cegitu ke? hikhiik..

4)tag sekurang2nya 5 orang

pijah
fana
maaruf
ain
kak nadiah..




2 Comments:

benzaldehyde said...

lucu laa k.aniem nie..hihi

ANIEMZ said...

aniem to benzaldehyde:

hihi.. =)

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online