:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Thursday, August 20, 2009

Sebulan @ Extend?

Sebulan cuti pun aku tak nak..
.
.
.
Extend semester lagi la aku tak nak..
.
.
.
Esok tau keputusannya.. tapi kalu dibiarkan, parah jugak..
.
.
.
Oh Tuhan.. Hanya pada-MU aku berserah..
.
.
.

Aku cakap tentang H1N1.. uhh.. tak sangka UPSI yang permai lagi damai ni menerima jugak virus yang tidak diundang.. dah la tak diundang, tak nak 'balik' pulak tu.. adeh.. kasihani la kami yang sangat cintakan ilmu.. ahaks.. kami nak belajo.. tak nak cuti sebulan.. tak nak extend semester.. kalu extend semester, lagi lambat la periuk rumah nak berasap walaupun sekarang ni dah ada dapur letrik.. ^_~ maksud aku bagi orang yg suke wat kuih bahulu, tak berasap la dapur dorang.. yang pasti bukan aku pembuat bahulu.. tak de kaitan pun~lalala

Tapi kalu cuti sebulan, bahagia la hati boleh pose kat rumah.. makan besh2.. sesi menggemukkan tubuh pun boleh.. hihi.. tapi tak menariknya, bukan boleh pose dengan abang pun.. if cuti sebulan, aku balik kampung n abang yang penuh caring tuh still duk Kuantan duk dating dengan patient2 dia.. tapi tak pe la.. penuhi masa bersama orang tua tersayang sebelum mereka pergi meninggalkan kita utk selama2nya..

Tapi dalam rase sonok2 neh, thesis aku camne?? haha.. maleh nya nak siapkan.. aku sangat malas untuk menyiapkan thesis sekarang.. ade sape2 boleh tolong tak?? bagi mask untuk aku sebagai dorongan untuk siapkan thesis.. tapi ape kaitannya?? haha..tunggu la esok keputusan dari pihak pentadbiran samada cuti sebulan @ extend semester..



2 Comments:

yuhazlina said...

Wah...cik adik manis..Cepat aje post blog..Apakata buat tesis buat mcm buat blog..Mesti cepat siapkan..Tak usah di peningkan kepala. Relex ibaratkan macam buat blog..Mesti siap jangan risau adik manis

ANIEMZ said...

aniem to yuhazlina:

haha.. kak yuz.. mantap2.. tmpat kerja, sempat lagi bukak blog.. ngeh3.. itu la, sedang diusahakan.. tapi wat thesis tak perlukan internet, itu yg x syok tu.. hikhik..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online