:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Tuesday, December 23, 2008

Result Oh Result..

Start pada hari ni, 23 Disember 2008, pelajar-pelajar UPSI bulih la menge'cek' result semester lepas.. Link utk ke myupsi.upsi.edu.my agak bz dan mesti fail.. tapi tak tau kot2 line internet rumah anim yg lembab.. Cuba masuk kt mysis.upsi.edu.my dan tengok lah result anda..

- Gambar hiasan -

Suka atau duka, sujud lah pada Allah atas nikmat yg diberikan.. Jika cemerlang, ianya adalah satu ujian di mana Allah mahu melihat sejauh mana kamu bersyukur kepada-NYA.. dan jika result itu kurang cemerlang, Allah mahu kamu dekat kan diri kepada-NYA supaya meningkatkan ketaqwaan dan keimanan kamu..

Rasanya semester ni UPSI mempercepatkan semakan keputusan peperiksaan.. kalau semester2 lepas, mesti UPSI antara universiti terakhir yg mengeluarkan keputusan peperiksaan.. kadang2 bile masuk myupsi portal, mesti ade rungutan2 dari pelajar tentang kelewatan pengumuman result ni.. sampai ade setengah mak ayah tuduh anak sorok result dari mereka.. hehe..

Ape2 pun, tahniah kepada kamu semua..

2 Comments:

najwa abdullah said...

anim
tahniah untuk kamu
tinggi kan?
heheh


*sawan dah sembuh*

lega!


c u soon=)

HANIEM MUSTAPHY said...

haha.. tinggi tu tak de la sapa dapt 4.. kite same group je waaa.. pape pun, syukur alhamdulillah.. my sisters said, "aura kawen dapt result cegitu.." hahaha..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online