:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Tuesday, December 2, 2008

Comey-Comeyku..

Sekarang ni kebuntuan idea utk nak menulis tentang pape..hehe..so, anim pun terasa terpanggil utk meng'upload'kan gambar anak2 buah anim atau dengan tepatnya "Mustaphy's generation"..ngeh3..gambar2 yg di'upload'kan ini specel utk kanak2 yng berusia antara 12 tahun n ke bawah.. mak budak ke, bapak budak ke, takder dalam ni..ngeh2..oppsss!! kak long dah 13 tahun ek.. kire kak long halal lah masuk dalam golongan kanak2 yea..kekeke..

merpati dua sejoli Addin dan Muna.. kak dah n kak ma, bersedia jadi besan eh..ngeh3..

Elly dan Angah Dina..

Hepi2 dapat duit raya.. Twins : Dania dan Iman

Barisan Mustaphy's Generation

Dari kiri : Amanina Nur Shaheeda, Arisya Nur Iman, Amyrah Nur Fariesya, Alisya Nur Dania, Aliya Nur Najieha, Afeef Rusydan, Afaaf Rusydina
Dari depan : Addeen Rusyaidi, Aneesa Nur Illyani dan 'Eirdina Ilmuna An-Nasireen..

Jap nak bilang..1..2..3..4..5..6..7..8..9..10..
Ala, Ummi Muna kat belakang interframe jugak kt belakang..ngeh3..

[ yg name 3 perkataan tuh anak Mama, name 2 perkataan tuh anak Ibu dan name ala2 arab sikit tuh anak Ummi..]

The latest one, Ahnaf Rasydan..anak Ibu

Semua sekali comey-comey anim ni 11 orang.. tak tau tahun bile akan bertambah 12 orang..cakap Waled [panggilan ank buah anim kpd abg anim], dah lah bertambah bilangan anak buah ni, dah kering duit nak bagi time raye..ngeh3..

3 Comments:

Raihah Rosli said...

comey-comey semuanye :)

NURRUL HANIEM MUSTAPHY said...

adeh..tengok lah sape makcik dia..ngeh3..

Raihah Rosli said...

ooooooo.....tak perasan lak makcik die.....
ngeh3x

Gurau jer....

memang makcik die cute jer:)

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online