:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Sunday, December 14, 2008

2009 : Adakah Satu Perubahan??


Lebih kurang 2 minggu lebih lagi kita akan menyambut tahun baru 2009.. bermakna umur pun akan menginjak lagi satu tahun.. apakah kita sudah cukup amalan utk mengadapNYA jika takdir kita dipanggil oleh Pencipta kita?? takut2.. belum cukup lagi bekalan pahala utk dibawa ke sana.. apatah lagi bebanan dosa yg semakin meningkat menjadikan kita hamba yang hina di sisiNYA..

2009 : Adakah satu perubahan dalam hidupku??

  • 1) Umur akan menginjak menjadi 22 tahun..
  • 2) Masuk ke sekolah utk jadi Guru Pelatih atau dengan sinonim "Cikgu Praktikal"..
  • 3) Kat UPSI jadi super senior bagi Pendidikan Sains sebab Pendidikan Sains kat UPSI tak de sem 7..
  • 4) Status hidup?? mungkin berubah jugak.. ngeh3..


Azam??

* Belum difikirkan lagi.. kalau ada pun azam, biarlah diriku dan DIA saja yg mengetahuinya..

4 Comments:

AZAN SUBUH said...

smg ALLAH akan memandu setiap langkah hidup anim...ameen.

HANIEM MUSTAPHY said...

Hehe.. time kaseh kak shibul.. Sama2 kita doa semoga kita ditunjukkan jalan yg benar olehNYA dalam meniti hidup pada hari2 yg mendatang..

Raihah Rosli said...

waa.... status pun mungkin berubah:)
good news ni :)
let me know yer ble u da brubah status :)

HANIEM MUSTAPHY said...

Haha.. status hidup?? jadi cikgu lah.. dah tak jadi students lagi.. ngeh3.. bile?? hehe.. eah pun tau.. of course lah bile masuk skolah..hehe..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online