:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Friday, March 20, 2009

Sebuah Kenangan..


Sebuah kenangan..
Teringat zaman sekolah dolu2.. tingkatan 1,2 dan 4 pakai baju putih, kain hijau dan jibab biru.. nasib warna tak macam traffic light walaupun ade 3 warna yang dipakai.. hehe..
tingkatn 3 dan 5, pakai baju biru, kain biru tua dan jibab putih sebab diamanahkan jadi 'polis' kat sekolah.. duk ke hulur ke hilir hambat orang biar gi skolah cepat sikit..hehe..

sekolah yang banyak melakarkan seribu satu kenangan sama kawan2..huhu..
mase mula2 masuk sekola ni, memang tak terasa pun nak continue sampai tingkatan 5..
tingkatan 4 dah decide nak tukar sekolah.. nak duk rumah.. tapi rupenye ade hikmah disebaliknya.. hehe..

Ape hikmahnya??
nanti la.. akan diceritakan pada entri lain dalam label 'Calitan Cinta'..
ok??

3 Comments:

Anonymous said...

lor..semangat aku bace..ingtkan pnjang sgt citer nyer..bru nk ngulit knangan lalu..skali cam gtuh jer?kuchiwa sy!huhuhu

hanidaia said...

lor..semangat aku bace..ingtkan pnjang sgt citer nyer..bru nk ngulit knangan lalu..skali cam gtuh jer?kuchiwa sy!huhuhu

ANIEMZ said...

aniemz to hanidaia:

hehe.. tu la norr.. nati2 la aku tulis mula.. ni nok niluh dok senang hati.. study utk mid term dok habes agi.. hehe..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online