:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Saturday, March 28, 2009

Khas Untuk Dia..

~ Salam ~

Walaupun terlalu ringkas, tetapi sesuatu yg amat bermakna untuk disampaikan.. dan berharap agar dia menerima coretan ikhlas dari bakal suaminya.. hehe.. to her, Cik Nurrul Haniem Mustaphy [manfaatkan penggunaan Cik sebelum pertukaran status..] sorry laa sebab buat ringkas je ni.. itu pun lagu nasyid In-team.. hehe.. di'present'kan dalam bentuk yg menarik sikit.. huhu..


p/s : dengan lafaz Bismillahirahmanirrahim saya merasmikan entri dalam label Calitan Cinta.. entri seterusnya setelah KAMI kawen ye..

6 Comments:

pIjaH said...

aniem.. ni yg buat pijah jeles ni.. huhu..

psl KPLI tu blh je amik w.pn x grad.. tp otw blik umah dr KL (ayah amik) ayah duk brainwash pjah.. xyah amik KPLI..

nk srih pjah smbg master lg.. huhu.. tpksa la.. pi jwb exam main2 je..

ANIEMZ said...

hehe.. yela tuh.. larat tk nak sambg master?? kalu larat tak pe.. tak nak nanti tibe2 rase penat blaja pastu dak tak der semngat lagi dah sambung.. ramai dah anim jumpe mcam tuh.. so, pijah kene motivate kan diri pijah dulu, tanye dalam diri dulu betul tak jalan tu yg pijah nak pilih.. mcam ceramah pulak.. hehe..

jeles?? tak per.. pijah punye giliran pun akan tibe jugak.. hehe..

ummuabdullahsyaakir said...

eem ni ke pra calitan cinta anim?hehe xsabar rsa nk tggu anim cepat2 jadi milik kekal si dia.Akk doakan jalan ke arah itu dpermudahkan oleh Nya..anim kena kuat tau...cobaaan=)

ANIEMZ said...

hehe.. bese la akak.. org tgh jiwang.. baru balik kursus kawen la kate kan.. hikhik.. mekaseh akak.. memang la banyak dugaan.. sabar n sabar laa.. bukan senang nak jadi senang kan?? hehe..

pIjaH said...

hehe... haniem oh haniem.. cpatla kamu khwin..

psnn utk zubir.. passing la mmber dia sorg kt uia tu..

kih3..

ANIEMZ said...

hehe.. pijah kan dah ader pakcik.. how's ur pakcik?? itu la.. cepat la berlalu wahai masa.. hehe.. borang nikah baru nak setel pijah sebb org tu baru amik kursus kawen.. hikhik..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online