:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Wednesday, March 11, 2009

Jangan Tersilap..

Lokasi rumah pengantin perempuan
Lokasi rumah pengantin lelaki

2 hari nak siapkan peta ni.. aduss.. kes budak fizik nak melukis ni memang jarang2 didengari.. dan lebih jarang didengari kes budak medic yang melukis.. hehe.. first draf peta memang amat canggung dan tak menarik langsung.. sebab tak reti nak cari kat mane simbol.. fikir punye fikir, tak der orang lain dah aim anim untuk minta bantuan.. semestinya abang anim yang dicari.. huhu.. dia yang mencanggih manggih kan peta2 di atas supaya nampak lebih jelas, menarik dan ada laa rupa untuk setiap simbol yang ingin diberitahu.. bayangkan kalau silap lukis, mesti orang akan sesat.. kesian2..hehe..

Mekasih abang mie kerana membantu.. ni dah kire lewat anim attach file ke pembuat kad kahwin.. dia minta hari selasa lagi (baru lewat sari).. hehe.. bimbang jugak takut lambat2 nanti kad tak leh siap awal.. bukan senang nak hantar2 kad pada orang ni.. kalau sedara2 anim, mesti ayah n mak yang akan memandu kereta hantar sendiri kad tuh.. dan untuk kawan2 anim, mesti anim akan pos kan.. so sekarang, kerjanya kene minta alamat kawan2 laa.. sapa2 kawan anim sekolah dulu yang terbaca entri ni, tolong reply kan dan tulis nama penuh dan alamat ye..

Mekasih semua..

7 Comments:

pIjaH said...

norhafizah binti osman
no 46 taman teratur, 22000
jerteh, besut, terengganu...

jgn lpa hntr kad... hhihihi...

ANIEMZ said...

aniem to pijah:

ok pijah.. mekasih.. hehe

kembara said...

syams&syidah
Malaysian Student Complex
Darul Iman Student's Hostel
Tooba El-Ramly Street
Hayyu Asyier
Nasr City.
Cairo,Egypt

jangan lupa jemput kitorang ye..biarla xleh hadir..cm nak tgok kad..hehejgn marah haa..

AZAN SUBUH said...

jangan lupa kakakmu ini ye..
253 A Kg Kesom, Manir, 21200 K.Terengganu,Trg.

Klu anim x bagi kak shibul tuntut dgn zubir kat cni..hehe.

ANIEMZ said...

anim to kak shibul:

hehe.. iye la tu.. anim suh zubir bagi je la.. jimat 30 sen setem.. [jimat punye pasal..] ngeh3.

kak shibul duk manir ek.. ingat kan dungun lagi.. ok2.. tak der aral, anim pos kan kad ok.. so, apa hadiahnya kalu kak shibul berjaya mendapatkan kad anim dari posmen?? hehe..

kiranaciwa said...

anim nk bg kt klej ker???

ANIEMZ said...

hehe.. utk salwa, mis dan farah, anim gi kolej kot.. bg by hand ek.. tak kan nak pos gak kot.. hehe..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online