:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Wednesday, May 13, 2009

Rindu Sangat!!

Rindu sangat kat blog ni.. rindu nak menaip.. rindu nak hantar entri.. tak kesah pun tak der peminat setia kat blog ni pun... tapi rindu untuk nak luah perasaaan kat my diary ni.. lagi rindu ape ek?? rindu untuk nak baca entri di blog lain.. rindu utk mengklik2 blog yang faveret.. uhh!! masa amat terhad untuk ku.. walaupun hati resah nak jenguk jugak blog dalam 1 hari, tapi tahan je sebab bile dah mengadap laptop n berblogging, memang berjam2.. so, baik tak yah daripada berjam2 sebab ada banyak kerja lagi untuk di setelkan..

Actually, anim baru balik dari bandar.. gi beli mane2 barang hantaran yang masih tak cukup.. penat tak terkira.. pergi dengan Sue.. kira my PA la... ahaks.. bagus2.. PA yang sangat membantu memberi idea itu dan ini.. thanks Sue..

+ ralat.. nak amik gambar barang banyak2, tapi tak masuk dalam frame pulak.. adoi... ni PA anim.. PA yang dibayar gaji dengan nasi ayam satu pinggan dan air tea o ais.. hikhik.. nampak tak kedai SOHO kat belakang? kedai tu la kami duk berjam2.. nasib tak fill up borang jadi promoter kat situ =) ..+

Anim tengah menyiapkan barang2 hantaran.. antara design2 terawal adalah ini.. tp maybe ade improvement lagi sebab nampak tak berapa naik seri dan kosong jea..

+sejadah+

ok la.. stop dulu ek..nanti ade mase anim post lagi entri ek.. nak jadi bini orang kene sopan sikit... so, anim tinggalkan blog ni dengan lafaz assalamualaikum..

p/s : lepas kawen nak balas dendam.. nak duk depan laptop n berblogging lame2.. huhu..sabar2 anim.. zubir, sorry yea kalau tengok awak punye bini 'fokus' pada laptop jea...


2 Comments:

BiNtUn QaMaR~ said...

hehe..patutla masa nampak macam kak sue je..mmg kak sue pn..

izuqila said...

salam alaiki..

insyaAllah..klu xde pape halangan kami ke sana..tp rasenye mcm balik rumah family mertua. ada majlis kahwin sedara..andai kami xdpat mghadirkn diri, insyaAllah doa akn mengiringi kalian hingga terbinanya "masjid" yang diidamkan dn kekal selamanya..itu mungkin lebih baik bukan?

terima kasih krn turut mendoakan kami..twins?? hehe..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online