:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Saturday, May 2, 2009

Feel Bored

Bosan + penat study walaupun hanya 1 bab yang 'jalan'.. hehe.. tambah2 ngantuk bile makan ubat.. so, set nak tidur untuk setengah jam, jadi over sleep sampai 2 jam setengah.. =P .. bukak internet rasa nak baca blog kawan2.. baca blog kak mawaddah yang tengah hepi dah tau jantina baby nya.. baca blog kak tiqah yang baru tukar template blog.. baca blog raihah tentang kes yang berlaku kt kawasan rumahnya.. baca blog kak syida tentang tag langsing [amboi akak, shy2 cat nak letak gambar dia..hikhik].. pendek kata semua blog yang update ni anim baca..

Sebelum nak tutup laptop anim pun teringat kat twins mama.. 8 mei ni dah 3 tahun usianya.. baru je rasa lahir kt dunia.. hikhik.. sebab nak updet blog, anim pun cari la CD gambar.. cari balik gambar twins ni sejak lahir sampai sekarang.. oke..layan pic eh..


+ panas lagi nie.. baru kuar dari tempat persembunyian.. kui3..+


+ versi kene bungkus macam nasi lemak.. +


+ 8 bulan rasenye ni.. sorry morry mama.. ternampak sikit bilik U yang kemas itu+


+ setahun sudah.. this cake is made by tangan mama..+


+ masa raya 2007.. setahun lebih jugak..hepi dapat duit raya+

+latest one.. 8 mei ni 3 tahun la kami.. oke?+

Sekian, persembahan sudah tamat.. ^_~

p/s: tengok baju yang Dania & Iman pakai masa celebrate besday first year dengan baju yang dipakai dalam gambar latest one ni.. adakah ianya sama? ai.. tak membesar ke anak buah aku ni?? hehe

4 Comments:

raihah said...

org pon bosan gak niem...
stdy ala kadar je...
kalo da pndai tk pe gak...ini kes org tk sdr diri...huhuhu
org bg gap suh stdy ...x stdy
org x bf gap...mbebel lak kate sx bg mse nk stdy...
aku kah insan yg x bersyukur~~~~

ANIEMZ said...

hehe.. itu la.. meh sama bermuhasabah.. adakah kite insan tidak bersyukur?? hehehe.. bukan la, tensen pulak tengok orang habis exam.. huhu.. alasan sentiasa dicipta..

FirJah said...

alamak tomeynya si kembar tu...
ooo aniemz ada anak sedara kembar ek... bestnya...
sebelah sape yang kembar mak ker ayah ?

ANIEMZ said...

hehe.. a'ah.. anak sedare kembar..anak kakak anim yang sulung.. em, kitaorang tak der keturunan kembar pun.. sebelah abang ipar pun tak der..tibe2 dapat.. rezeki ALLAH bagi.. kembar tak seiras 2 orang ni.. so, muke sikit lain la..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online