:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Thursday, May 7, 2009

Pulang Ke Kampung..

Salam kepada kawan2 bloggers semua...

Anim akan pulang ke kampung pada malam ni.. so, dengan kepulangan anim ke kampung, maka blog ni kurang apdetnya.. kat kampung ada internet, tapi agak slow macam siput, so take time kalu nak post entri.. rasenye malas nak updet kot bile kt kampung..selain itu jugak, anim nak wat preparation untuk:
  1. Majlis Akad Nikah - 03.06.09
  2. Majlis Khatam Al-Quran - 06.06.09 (pagi)
  3. Majlis Kenduri Kesyukuran [raikan pengantin] - 06.06.09
  4. Majlis Sambut Menantu - 09.06.09
Jadi, minta maaf sangat2 jika kalian meng'klik' blog ni, entri nya tiada penambahan.. oke?? Kesempatan ini jugak anim nak menjemput semua kawan2 bloggers yang ada kt Malaysia untuk datang ke majlis perkahwinan anim pada 06.06.09.. terima kasih..



2 Comments:

Anonymous said...

haniem,jangan lupa jemput cikgu Rohani...mau jumpa dia...huhu

rgds
Maaruf Mohamad

ANIEMZ said...

memang jemput pun.. mane boleh tak jemput.. mok angkat zubir tu.. anak kesygn cikgu rohani.. haha

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online