:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Sunday, October 31, 2010

Sorry, Tak Apdet Belog..

eh, ai 2 beranak sedang berfoya2 di kampung.. sibuk berbungkus2 dalam selimut.. budak kecik kene bedung dengan selimut kecik, mak budak ter-paksa bedung dengan selimut besar... what? terpaksa eh?? sejuk sih, mandi pun rase macam terpaksa dah.. kah kah kah..

en zubir dimanakah? en zubir sedang berfoya2 dengan mayat di HKL.. oh, abang.. jangan wat balik mayat seketul dah.. pasni, kalau Hadeef meracau2 konpem kene mandikan abang dengan air bunga.. hikhikhiik..

musim hujan skang kt kampung aku.. hujan tak berenti2.. nak mandi pun dah menggigil, ni maknanya tanda2 awal fail nak duduk oversea.. ^_~ .. jadi, selamat lah belajar tak berapa rajin dulu, kalau tak dihantar ke oversea, tak bermandi manda lah aku.. haha.. mandi pun jadi isu..

oke la, line internet tak berapa oke.. sebelum aku megeren layan internet ni, baek lah aku layan hadeef yang kuat tido ni.. mentang2 sejuk, besh eh hadeef tido sejuk2 cegini.. nanti kite pasang aircond kat umah eh.. haha.. baba kan tokey balak, baek kite kikis duit baba..lalalala..


entri tak bergambar.. kau nak tunggu sejam gambar di upload?? jangan harap..



3 Comments:

HuRuN^AiN said...

duk kg ek? pastu bila anim balik kuantan.akak duk bkira2 nak g tgk hadeef lps habis exam nnt. dlm 13 @ 14/11..ade kuantan x masa tu?

bicara mama & baba said...

slm..kak aniem~ hehe..hujan lg ke harini?kat kelantan 2 hari lepas hujan x berenti tp alhmdulillah line broadband laju je..harini hujan dah stop..huhu..erm, terima kasih suggest tommee tippy bottle tu ye.puting die lembut x? nina ada beli botol susu pureen yg mcm bentuk mom's nipple tp keras lak..aufa x suke gune yg tu..huhu..kat ne nina leh cari tommee tippy bottle ni ek?nina x pnah bli on9 kalo bleh kt kedai2 je nk cari..price die lak cun x? he:D tq ye..

ANIEMZ said...

to hurun^ain: insya ALLAH, datang lah.. =)

to bicara mama&baba: wsalam.. a'ah, kg hujan sekarang.. sorry lambat reply komen awak ni, malas nak jadi sabar sebab line internet slow.. hehe..tommee tippee punye puting lembut je.. dia lembut kt tengah, jadi bile baby hisap, seolah2 macam breast ibu dia, tp muncung depan puting tu keras sikit.. tak kesah la kan sebab realitinya memang baby hisap sampai kawasan areola kite kan..

tp skang akak gune gak botol MAM.. suke sgt.. yg ni puting dia dah 'dikepit' seolah2 puting tu sedang 'dihisap' oleh baby.. faham x? jadi baby tak gune tenaga sgt la nak sedut susu.. hoho.. kat kuantan ade kedai baby home.. mcm2 jual..

harga dia ofkos la cun.. haha..akak pun ade beli botol pureen tu, tp tak guna2 lagi.. nnti besar la sikit la.. harga tommee tippee akak tak tau sbb org bg hadiah.. kalau MAM tu, botol 5 oz RM 33.90 sebijik.. boleh pokai mak ayah dia hokey!

ade ape2 tanya la ye..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online