:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Friday, October 8, 2010

Contest Bersama Si Kecil

oke.. ni adalah first contest yang Hadeef masuk.. Hadeef, kalau awak bertuah dapatlah menang RM 50.. kalau tak, RM 30 .. kalau tak pun, RM 10 pun jadik lah.. haha.. mami dia yang demand lelebeh.. apa?? aku serabai?? dah kau dalam pantang, pakai lelawo pun bukan boleh gi jalan kat Kuantan Parade, Megamall ke hape.. keke..


gambar yang di snap oleh baba.. suke sangat bile Hadeef bertentang mata dengan ai sambil buat bunyi aaaaa,, oooooo,,, erkk.. last2 kuang kuang kuang mau susu.. hampeh tul..

Thanks kat kak aishah sebab sudi tag aku.. kalau orang tak tag, aku takan join biarlah semangat membara2 nak join pun.. keke.. ni syarat2 contest okeh!


*Wajib letakkan tajuk ‘Contest Bersama si Kecil’ - DONE
* Letakkan banner di sidebar anda linkkan kepada halaman contest ini - DONE
* Sertakan link entry korang pada entry ini. - DONE
* Wajib gambar anda sendiri & bersama anak@ anak sedara@ adik - DONE
* Tag kepada 3 orang rakan blogger anda (pastikan mereka tahu) -
DONE


ni bloggers yang bertuah:



3 Comments:

miss jue said...

erkkk... terkejut bila tgk nama kena tag contest bersama si kecil... hehehe.. anyway, thanx ^_^

**mau geledah file gmbr dlm laptop**

Gayahspears said...

salam knai akak...
Thnk udi join contest :)
Nty tgu pemenang ya :) hihi

aSmiDar said...

Gud luck..
mne tau tuah beby baru...

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online