:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Thursday, November 19, 2009

Berita Terbaru

Sekarang aku tengah jadi suri rumah sepenuh masa... so, segala kelambatan utk apdet harap dimaafkan.. huhu.. rutin hidup baru aku sejak di Kuantan ni..
6.00 am - bangun semayang subuh berjemaah..
6.30 am - gosok baju hubby utk gi kelas..
6.45 am - sediakan sarapan utk hubby..
7.45 am - mengiringi hubby ke kete..
8.00 am - kemas rumah (sapu lantai etc)
12.00pm - sediakan lunch..
1.00 pm - undefined..
5.00 pm- angkat baju..lipat baju..
6.30 pm - tercongok depan TV tenok Cinta Balqis..
8.00 pm- sediakan makan malam..
9.00 pm - makan..
10.00 pm- hubby study, aku tido..

p/s: sape2 ade bibik kt rumah, boleh la compared jadual aku dengan mereka.. tapi nikmat menjadi isteri 24 jam di sisi suami.. nampak sangat abang bahagia bile sarapan pagi terhidang atas meja, balik tengah hari, boleh lunch same2.. bile dia balik, isteri tunggu depan pintu.. tapi kan bang, kalu abang balik petang bawak balik bunga ros, romantik kan?? hikhik



2 Comments:

melatidaisy said...

salam kak. kaifa haluk??
hehe..ending entri ni mmg cumel..klaka la akak ni :) moga2 antuma bahagia selalu..jemput mai umah sy..sy pon besut gk :)

ANIEMZ said...

aniemz to melatidaisy:

wsalam.. hikhik.. saye bagi hint pada asben akak.. tapi tak tau dia tu bace ke tak..hihi.. nanti kalu akak balik rumah mak mentua, akak singgah ye dik..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online