:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Friday, November 13, 2009

Apdet..

Mangun..mangun..
Cikgu nak wat announcement kat sini..
Oke..
Sekarang cikgu sudah tak jadi anak kandung..
*
*
anak kandung ape yg cikgu maksudkan?
*
*
Cikgu maksudkan yg cikgu bukan lagi anak kandung suluh budiman..
*
*
Siapakah suluh budiman tu cikgu?
*
*
Suluh adalah satu perbuatan yg kite sedang berupaya membuatkan tempat itu menjadi terang dan budiman adalah lelaki budi..
*
*
Maksudnya, cikgu bukan anak kandung perbuatan yang dilakukan utk menerangkan oleh lelaki budi? begitu kah maksud cikgu? %$#@^*
*
*
Apa punye ngokngek la kamu ni.. haha.. suluh budiman itu adalah UPSI.. so, cikgu bukan lagi anak kandung UPSI.. anak tiri saja lepas neh sebab cikgu tak dijemput lagi masuk dalam kawasan UPSI ni..
*
*
Maksudnya, cikgu kene buang daerah?
*
*
[cikgu hilang sabar..] ~ bukan sayang intan payung, cikgu dah tak perlu belajar kt UPSI lagi sebab cikgu akan jadi cikgu sem depan.. kalu tak, kite takkan jumpe kan kan kan kuasa 100????
*
*
A'ah la cikgu.. kenapa saya neh ngokngek sungguh ye..
*
*
Tak pe.. cikgu tak kesah.. cikgu tau kamu tengah mamai sekarang.. tengok jam dah pukul 1:44 am.. dah2, pegi tido ye..



p/s: Aku dah kena sound nape tak apdet blog.. isy, rupenye kamu sume suke jugak ye baca aku punye blog.. huhu..

p/s 2: exam dah habes.. gumbira2.. aku jadik bibik indon tadi... kemas barang utk balik kuantan..



2 Comments:

Cik Tips Online said...

Uhuhuh.. akak jadi owang pertama komen.. ok..da abis ye.. selamat dok berdua.. jangan lupa hapdet citer..akak suka je nak baca..

ANIEMZ said...

aniem to cik tips online:

hikhik.. mekasih akak jadi teman setia pembaca blog ni..kalu balik kuantan memng susah nak apdet.. kene request dengan hubby neh mintak masukkan broadband.. =)

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online