:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Tuesday, February 3, 2009

Thanks To My Beloved Oldest Sister..

Hehe.. Ucapan terima kasih bebanyak kepada kak sulung anim yang menaja sourviner untuk majlis perkahwinan.. budi mu dikenang.. hehe.. semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kak dan abang mad.. ni mesti bile kakak anim bace kembang kucup hidungnya.. ngeh3.. satu soalan bonus untuk kak..bile nak dapat putera dalam hanan usrati tuh?? hehe..

kak dan abg mad

p/s : gambar di ats hanya penipuan semata-mata.. kakak anim tak pakai purdah pun.. tapi dia menutup sebahagian daripada mukanya kerana bimbang anim n abg anim meng'edit' wajahnya.. hehe.. jgn risau, kami edit bagi muke lagi muda.. nak la tu.. hehe..

4 Comments:

najwa abdullah said...

wondering what's the gift is...hurm

=)

HANIEM MUSTAPHY said...

hehe.. hati yg meruntun kegembiraan :-)

hanime303 said...

wah mek chek da dapat hadoih kawen..hehehe
nantikan adoih aku plak...

HANIEM MUSTAPHY said...

hehe.. bukan hadioh laa.. sourviner utk bg ke org hok mari kekgi.. hehe..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online