:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Tuesday, February 24, 2009

Dr Shahibul Afzan.. Saye Perlukan Awak..

Hehe.. saje nak bagi name kak shibul femes2 sikit.. sakit gigi ni.. actually dah lame gigi tu berlubang.. dah tampung dah since I darjah 4.. ohoho [betul ke org sebut tampung gigi.. medical terms dop tau pulok..] ngeh3.. So, camne ni??

Kesakitan tuh membuatkan I sungguh tidak selesa.. bile I terlompat2 sikit, dia rase cam cucuk kt dalam gusi tuh.. hehe.. What's the problem is, I takut nak g tampung gigi.. hehe.. sebab dah lame dah tak tampung gigi.. dan paling akhir I jupe Dr gigi mase tingkatan 3 [may be].. Ohoho

I takut nak tampung bukan sebab ape.. kalu tampung kan lidah kene</span> duk diam2.. so, I takut lidah I tak leh duk diam2.. nanti kan terkena menda alah tu [tak tau org sebut ape], sumbing I punye lidah tau.. kurang 1000 nanti.. hehe.. help me please!!

4 Comments:

AZAN SUBUH said...

alaa...siannya anim...ni dr. dah datang dah ni..hehehe.

anim jgn takut gi jumpa dentist.dentist sume baik2 dan mahir2 belaka.kalau x, dorang xleh grad sbg dentist:)...insya Allah, turbine tu xkene kat lidah anim...hantaran takkan berkurang.hehe.

lepas baca komen ni gi jumpa dentist terus neh, buat treatment...nak tunggu kak shibul pun, lambat lagi...3 tahun lagi.huhu.

HANIEM MUSTAPHY said...

olo.. Dr datang lmbt sgt.. gigi dh tak berapa sakit dh :-)

nak gi jugak tampung gigi tuh..nnti free sket.. skang bz sgt..

tak pun nak gi nge cik abg.. tapi lagi 3 bln laa.. ngeh3...[gatal!!]

ke ade effect kalu gi tampung gigi lmbt2??

AZAN SUBUH said...

nak tunggu cik abang dia jugak...hehe.

kalau x sakit xpe, cuma kalau anim tangguh buat filling takut nanti lubang makin besar...nanti dah xleh buat filling dah.kena wat treatment lain pulak...or kena cabut...tapi dinasihatkan bakal pengantin jangan cabut gigi...hehe.

HANIEM MUSTAPHY said...

hehe.. itu laa.. teragak2 nak gi sebelum kawen.. takut terjadi sesuatu yg tak diingini.. nauzubillah..

Itu tunggu lepas kawen.. kalu terpaksa cabut pun, kekurangan satu gigi dari 32 batg gigi tuh berlaku lepas kawen.. hehe..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online