:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Wednesday, February 11, 2009

Saya Tension!!

Mengapa??


1. Buat 6 graf untuk eksperimen Elektromagnet yang garf nye ntah pape.. pusing atas bawah, gradient yang dapat tak same dengan teori value..

2. Tutorial Fizik Moden dan Elektromagnet yang tak siap agi.. esok kene submit.. tutorial EM yang ntah pape soklan nye.. soalan yg diuji macam untuk bakal engineer.. I'm not engineering student, but education student, major in physics.. wawawawa...

3. Kene fikir nak ngaja Prinsip Archimedes.. kene betul konsep dan pandai attract student.. kalu tak kelas bosan!!

4. Lab untuk 3 subjek ada setiap minggu.. kalu sem lepas, lab selang 2 minggu dan tutorial tak ada.. bulih rilek sikit n wat asemen lain..

Kesimpulan :

1. Tahniah untuk diri sendiri yang berjaya memeningkan kepala berfikir tentang graph yang ntah pape tuh..

2. Tahniah jugak kerana menangguhkan kerja menyiapkan tutorial Fizik Moden yang dah download dari portal hampir 2 minggu.. terbengkalai dan file tu duk senyap2 dalam laptop..

3. Nak muntah fikir nak solve probelm EM.. naik muak.. kertas dah banyak membazir sebab duk kira2..

p/s : sape ade otak lebih bulih bagi pinjam tak?? nak replace otak yang sedia ada.. dah jam dah ni.. :-)

2 Comments:

najwa abdullah said...

heh.sian anim.mira pun br je sibuk donlod tutorial EM tuh.tenet kolej lembap,so harus laa semek tu jerit tensen2.haha.naseb baek bley donlod..

*nak bagi pinjam otak mcm pyh sikit.otak fizik wa retarded..=p*

HANIEM MUSTAPHY said...

hehe.. mira lagi dasyat.. baru donlod.. mau en. tuh marah kalu tau.. hehe..

bulih jugak pinjam otak waa.. tuko fizik jadi mengayat pulok, tak dop kire2.. haha..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online