:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Tuesday, December 28, 2010

Perpindahan


bukan berpindah blog, tapi EBM hadeef dah berpindah..

kenapa gambar ni terlalu dekat?? sebabnya pintunya hanya boleh buke sipi2 saje.. nak tak nak masukkan camera terus dalam freezer.. haha.. habis camera aku kesejukan.. sesak napas EBM hadeef ni.. nasib la tak bernyawa, kalau tak kompem tak sampai 10 minit terus pengsan..

v
v
v
v
v


kan dah jadi macam nak berkawad.. tersusun je.. terus angkut yang 400 liter.. wakakka.. besar punyeeeeee!!!



lebih selesa EBM hadeef ni.. thanks en zubir sebab sanggup luangkan masa 'emas' itu untuk hadeef punye freezer.. eh, manyak cantik nama freezer hadeef, ni freezer mami tau..tau..


dan juga

sebagai kenangan breastfeed kan hadeef, aku dah create blog baru..


tayah klik... memang tade pape pun lagi.. belum make up lagi blog tu.. cakap bizi kan, tapi nyempat lagi create belog baru.. kih kih kih.. bukan ape, ni untuk inspirasi aku untuk exclusive breastfeed kan anak ke 2, ke 3, ke 4, ke 5 teetttttttttt.. okeh??


p/s : gaya entri memang macam orang betul2 tade mase kan??


4 Comments:

Rizziela said...

tak lama lagi saya pun kena start balik menyimpan susu.....sekarang ni freezer tu kosong coz anak dah x nak EBM...

Aku Insan Biasa said...

rs kagum dengan anim sbb memang komited nk breastfeed baby.. tahniaah.. boleh jad sumber inspirasi untuk masa akan datang.. hmm.. ni dah luar tajuk tapi nak tanya mcm mn nak buat dua blog tu guna satu account user jer?

BLOG UNTUK ANAKKU said...

salam anim..nak tanya ni, anim mesti dh buat survey kan sal spectra 3 sblm beli dulu.jd blh kongsi tak, anim beli kat mana?tanya ni, kes nk cari yang high quality tp affordable cheap laa...emmm

Mami Hadeef said...

to rizziela : waaa.. second pregnant ke? tahniah kak.. kejyaan fully BF anak pertama mesti jadi motivasi utk fully BF anak kedua kan?

to aku insan biasa: awak create je belog baru then dekat email tu guna email yg sama.. jadi lah nanti.. selamat mencuba =)

to blog untuk anakku:

wsalam.. anim beli kt sini.. http://www.enjoybreastfeed.com .. memang murah sgt compared dgn web lain.. sampai skang jadi customer ttp.. try terjah situ okeh!

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online