:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Sunday, December 20, 2009

Surat Pendek Untuk Abang..

Kepada abang yang sedang memerhatikan apa yang aling tulis dalam blog nih,
"sila percepatkan pembelian broadband untuk isteri kesayangan anda"
Isterimu selalu mengalami kekejangan otak duk kat CC nih lama2.. bising gile..
Sekian..
Terima kasih..

daripada,
isterimu..

5 Comments:

mies said...

akak, cute giler la request mcm ni. hahahaha.....

Akh Ahmad Safuan ibn. Abdul Razak said...

salam.. wah,dasyat.. hopefully suami tersayang dpt membace dgn hati terbuka.. moga bahgia,hingga anak cucu dan akhirat

ANIEMZ said...

aniemz to mies:

hihi.. nak cakap depan2, malu.. so, dh ade peluang tulis la dalam blog.. ngeh3..

aniemz to akh ahmad sapuan ibn. abdul razak:

wsalam.. mekasih.. sila la ziarah lagi blog neh..

anaklaut said...

salam..

surat paling romantis yg pernah saya bace..

moga cepat lah beli broadband tu..hehe

ANIEMZ said...

aniemz to anak laut:

kadang2 spontan itu menjadikan ianya lebih romantik =)

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online