:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Sunday, January 9, 2011

Tolong Promote

camera utk di jual..

RM 400
Harga boleh nego lagi..
Umur camera setahun lebih, tapi jarang2 je guna..
Condition tersangat baik, tidak pernah jatuh ke hape..
Lengkap dengan pouch, kabel n charger

eh, ni bukan mudah.com tawwwwwww... huahuahua

sape yg berminat, boleh call/sms ke nombor
Ika
014-5117525

dia adalah seorang perempuan, sila jangan mengorat dia eh.. single but unavailable.. kih kih kih









5 Comments:

Aliyah Al~Istiqamah said...

kalau nak beli dr jordan amik bulan 8 nanti boleh ke?

Mami Hadeef said...

tuan punye camera kate boleh, tapi payment camne? sebab takut tetibe awak tak jadi ke.. kalau boleh bayar half dulu ke.. ke camne?

Aliyah Al~Istiqamah said...

mami hadeef
minx maaf saya x jd kowt nak beli
sebab takut susah nak buat pembayaran
maaf ye

NadShaf said...

salam aniem..

boleh nego lagi kan?
berapa eh? ke kena contact kawan awak terus?

istisyhad ♥ said...

salam,macam nak je,kwn kak aniem duk kat mane?sy duk kelantan..
sgt berminat nak beli,brapa no kwn kak aniem?ke da sold out??

-syarfa Aziz-(epa_putt@yahoo.com for ym n facebook)

ni sy guna akaun google kwn

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online