:: Setia Bersama Selamanya ::

Daisypath Anniversary tickers

Konsep Blog

Blog ini hanya memaparkan kisah hidup dua insan yang menyulam cinta dalam keredhaan-NYA.. kurang dari sudut agama, fakta sains atau politik mahupun lucah.. blog direka hanya untuk menyimpan kemas segala kenangan kehidupan seharian yang semakin hari semakin hilang dari ingatan.. mengambil kata2 dari seorang pendakwah, "tulislah pengalaman itu, demi anak2 mu.."

Tuesday, April 29, 2008

Air Paip Pun Bahaya??

Kehadiran hormon estrogen yang berlebihan di dalam air paip di rumah boleh mengganggu pembentukan sperma yang baik.

....Penemuan ini membawa kepada perkaitan kemandulan di kalangan lelaki di negara ini kerana kehadiran hormon estrogen yang berlebihan boleh mengganggu pembentukan sperma yang baik yang diperlukan untuk mempersenyawakan sel telur.

Hormon yang dipercayai datang daripada hasil ternakan ladang yang disuntik untuk mendapatkan daging yang lebih banyak itu tidak dapat ditapis atau dibersihkan sepenuhnya...

kat singapore..estrogen banyak dalam air sebab pill perancang..bila wanita buang air..air tersebut akan diproses,diminum semula dan kitaran belaku berkali-kali..jadi sebab itu tahap ketidaksuburan di singapore tinggi ' sperma sudah tiada kualiti.

0 Comments:

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online